Το Μουσείο Ψευδαισθήσεων στην Αθήνα φέρνει κυριολεκτικά…τα πάνω-κάτω

Το παγκοσμίου φήμης Museum of Illusions ήρθε και στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο κέντρο της Αθήνας, για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές οπτικής ψευδαίσθησης και ψυχαγωγίας.

Το μουσείο έφεραν στη χώρα μας ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Μίλτος Καμπουρίδης, κάνοντας το πρώτο τους κοινό επιχειρηματικό βήμα στο χώρο της βιωματικής ψυχαγωγίας (experiential entertainment).

Βρίσκεται στην οδό Άστιγγος 12 στο Μοναστηράκι, σε ένα κτίριο συνολικής επιφάνειας πάνω από 400 τμ., με πάνω από 80 εκθέματα και οπτικά παιχνίδια να σας περιμένουν.

Τα εκθέματα που βασίζονται στην επιστήμη, τα μαθηματικά, τη βιολογία και την ψυχολογία, ξεγελούν και μπερδεύουν την εμπιστοσύνη του επισκέπτη στις αισθήσεις του, ενώ ταυτόχρονα τον καταπλήττουν και τον εκπαιδεύουν. Μπορείτε να «παραμορφωθείτε» στο δωμάτιο με τους καθρέφτες, να επισκεφτείτε το ελεύθερο δωμάτιο που καταργεί τους νόμους της βαρύτητας, αλλά και να φωτογραφηθείτε στις πιο ιδιαίτερες…αναλογίες.

Το Museum of Illusions είναι ένα concept που ξεκίνησε ως start up από τον νεαρό Kροάτη Roko Zivcovic. Η ιδέα του ήταν να δημιουργήσει έναν πρωτότυπο χώρο βιωματικής ψυχαγωγίας που θα βασίζεται στο παιχνίδι των οπτικών ψευδαισθήσεων.

Στόχος του νέου μουσείου είναι ν’ αποτελέσει προορισμό ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους καθώς και μια πρωτότυπη επιλογή για τη φιλοξενία και διοργάνωση άλλων εκδηλώσεων, εταιρικών συναντήσεων ή παρουσιάσεων.

Πληροφορίες

Το μουσείο είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 15 Σεπτεμβρίου, κάθε μέρα από της 10:00 έως τις 22:00. Η τιμή του εισιτηρίου είναι €9 για ενήλικες, €6 για παιδιά, ενώ είναι διαθέσιμα οικογενειακά πακέτα και εισιτήρια για ανέργους.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον σύνδεσμο:

https://www.museumofillusions.gr/el/

Διεύθυνση: Άστιγγος 12 (Ερμού 119), Μοναστηράκι

 

 

Share