Οι Momentum επιστρέφουν στο Μαρούσι!

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά μας περιμένει το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στον Πυρήνα Τέχνης BABEL στο Μαρούσι, με τους μοναδικούς Momentum να υπόσχονται ένα διασκεδαστικό μουσικό πρόγραμμα!

Οι Momentum δημιουργήθηκαν από 4 μουσικούς με κοινό όραμα για τον ήχο και το αισθητικό αποτέλεσμα. Με κύριο στοιχείο τις διασκευές διάσημων αγγλόφωνων τραγουδιών με το δικό τους μουσικό χαρακτήρα, οι Momentum κινούνται στο ευρύτερο φάσμα της Soul και R&B μουσικής, με ποικίλα στοιχεία από Funk, Jazz-Funk, Pop, Rock, Blues και Hip Hop και στόχος τους είναι να διασκεδάσουν το κοινό μέσα από τις live εμφανίσεις τους.

Με ενδεικτικές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας όπως Faust, Lazy Rock Club, Architecture Rock Cafe αλλά και συναυλιακούς χώρους και φεστιβάλ, επέλεξαν για δεύτερη φορά φέτος τον ζεστό και φιλόξενο χώρο της BABEL Πυρήνας Τέχνης στο Μαρούσι (Βασιλίσσης Σοφίας 87) για το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 10μμ. ώστε να ψυχαγωγήσουν και πάλι το κοινό των Βορείων Προαστίων με ένα ευχάριστο μουσικό πρόγραμμα αλλά και ενδεχομένως έκτακτες εκπλήξεις!

Βασικές επιρροές των Momentum αλλά και των μελών του οι καλλιτέχνες Erykah Badu, Amy Winehouse, D’Angelo, Jill Scott, Bill Withers, Stevie Wonder, Beatles, Adele, Donny and Lalah Hathaway, Chaka Khan, Snarky Puppy, Marcus Miller, The Roots κλπ.

Οι Momentum αποτελούνται από τους μουσικούς:

Ταμάρα Χαλμπούνη – Φωνή

Χρήστος Κυρκιλής – Πλήκτρα

Μάνος Κασκούτης – Μπάσο

Θοδωρής Παπαγερίδης – Τύμπανα

Πληροφορίες

BABEL Πυρήνας Τέχνης

Βασ. Σοφίας 87, Μαρούσι

Γενική είσοδος 8€ με μπύρα ή κρασί.

τηλ κρατ: 215 5252982

 

Share