Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή του κόσμου ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο Μαρούσι

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που διεξήχθη υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης ο οποίος ήταν παρών στους αγώνες: «Συμμετέχουμε στις δράσεις των πόλεων μας που μας χαρίζουν ευζωία και ενισχύουν την κοινωνική μας συνεισφορά.»

Ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου της δράσης του ΣΚΑΪ « Όλοι Μαζί Μπορούμε», πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ, παράλληλα σε 22 Δήμους, και εκτός από το μήνυμα της άθλησης και της υγείας είχε και κοινωνικό σκοπό, καθώς ο καθένας από τους συμμετέχοντες κατέβαλε το ελάχιστο ποσόν των 5 ευρώ και το συνολικό ποσόν που συγκεντρώθηκε από τον αγώνα κάθε Δήμου θα μετατραπεί σε τρόφιμα που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του για την στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Μαζί με τους εκατοντάδες πολίτες που έτρεξαν με τα παιδιά τους, τον αγώνα στήριξαν με τη συμμετοχή τους η Εθελοντική – Διασωστική  ομάδα   Life Guard Hellas, η Πρωταθλήτρια Ελλάδος Ξιφασκίας με Αμαξίδιο  Κέλλυ Λουφάκη και η  Ελληνίδα Πρωταθλήτρια  Μαραθωνοδρόμος –Ολυμπιονίκης Μαρία Πολυζου με την Ομάδα της  Marathon team Greece  by Maria Polyzou και την παιδική ομάδα του Marathon team jounior Greece.

Μετά το πέρας του αγώνα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης, δώρισε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη τη φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδας 2017 που κέρδισε στο περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς και το μετάλλιο και το αναμνηστικό δίπλωμα, ως μία αναγνώριση της προφοράς του κου Πατούλη στον αθλητισμό και το «Ευ Αγωνίζεσθαι».

 

Share