Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή των πολιτών η εκδήλωση για την οστεοπόρωση στο Μαρούσι

Δεκάδες Μαρουσιώτες παρευρέθηκαν στην ενημερωτική εκδήλωση για την οστεοπόρωση και υποβλήθηκαν σε δωρεάν μέτρηση προληπτικού ελέγχου οστικής πυκνότητας στο δημαρχείο Αμαρουσίου την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018.

Η εκδήλωση έγινε με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των πολιτών, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, από τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, παρακολούθησε από κοντά τον προληπτικό έλεγχο οστικής πυκνότητας, συγχαίροντας τους διοργανωτές για την πολύχρονη προσπάθειά ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, υπογραμμίζοντας ότι θα είναι πάντα αρωγός και θα αγκαλιάζει τις τόσο σημαντικές δράσεις τους για τη διατήρηση της σκελετικής υγείας των συμπολιτών.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, δημοτική σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου κ. Πατούλη, σημείωσε ότι «είναι τιμή για τον Δήμο μας να είναι συνδιοργανωτής σε δράσεις που συμβάλλουν στην πρόληψη και στη διατήρηση της υγείας», συγχαίροντας για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης την πρόεδρο του Συλλόγου, Μέμη Τσεκούρα, και τον ορθοπεδικό Ιωάννη Χιώτη, που ήταν και οι ομιλητές της εκδήλωσης.

Ο κ. Ιωάννης Χιώτης μίλησε για τα νεότερα δεδομένα γύρω από την οστεοπόρωση και η κ. Μέμη Τσεκούρα ανέπτυξε το κοινωνικό πρόσωπο της οστεοπόρωσης στην Ελλάδα.

Οι παριστάμενοι στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ομιλητές και να θέσουν τα ερωτήματά τους στον ορθοπεδικό κ. Χιώτη.

 

Share