Make-A-Wish: Ένα χάρτινο αστεράκι μέσα από την αγάπη και τις ευχές των παιδιών γίνεται μαγικό!

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών από 3-18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες προσπαθώντας να μεταμορφώσει τη ζωή τους. Ο Οργανισμός βασίζει τη λειτουργία του σε μεγάλο βαθμό στο πρόγραμμα “Αστέρι της ευχής” και κατά συνέπεια σε όλους εμάς που όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχουμε ενεργά δημιουργώντας μια αλυσίδα αγάπης που πρέπει και μπορεί να δυναμώνει ολοένα και περισσότερο.

Με μια δωρεά 2ευρώ οι μαθητές, που τα σχολεία τους συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα πάρουν ένα Αστέρι πάνω στο οποίο μπορούν να γράψουν την ευχή τους . Με αυτό τον τρόπο ένα χάρτινο αστεράκι μέσα από την αγάπη και τις ευχές των παιδιών γίνεται μαγικό!

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται για 20η συνεχή χρονιά με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας,Έρευνας και Θρησκευμάτων (Αρ.Πρωτοκόλλου :61844/Δ7).
Η αγάπη και η προσφορά επιστρέφουν πίσω σαν ένα boomerang και μας γεμίζουν την ψυχή με όμορφα συναισθήματα. Αν λοιπόν το σχολείο σας συμμετέχει στη δράση αυτή παροτρύνετε τη συμμετοχή των παιδιών σας με αυτό το συμβολικό ποσό που είναι ο κρίκος στην αλυσίδα της αγάπης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επισκεφθεί κάποιος το  www.makeawish.gr

Share