Νέος κύκλος σεμιναρίων από την Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών & Αγγειοπλαστών στο Μαρούσι!

Η Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών & Αγγειοπλαστών διοργανώνει ένα νέο Κύκλο Σεμιναρίων για την Ιστορία της Κεραμεικής στην Ελλάδα, με 10 συναντήσεις από τις 4 Φεβρουαρίου έως τις 15 Απριλίου, στην Αίθουσα «ΤΟΛ» του Κέντρου Ελληνικής Κεραμεικής στο Μαρούσι.

Ειδικοί αρχαιολόγοι θα αναλύσουν όψεις της ιστορίας της κεραμεικής από την προϊστορική περίοδο μέχρι τη σημερινή εποχή. Τα σεμινάρια, που απευθύνονται σε φοιτητές, σπουδαστές, εικαστικούς και φιλότεχνους, θα γίνουν στην Αίθουσα «ΤΟΛ» του Κέντρου Ελληνικής Κεραμεικής στο Μαρούσι. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει.

Η τέχνη της κεραμικής είναι στενά συνδεδεμένη με την ιστορία και τον πολιτισμικό χαρακτήρα του Αμαρουσίου. Ο Συνεταιρισμός Κεραμειστών & Αγγειοπλαστών Αμαρουσίου λειτουργεί πάνω από 40 χρόνια με σκοπό την ανάδειξη αυτής της ιδιαίτερης τέχνης και την μετάδοση των αξιών και τεχνικών της στις νεότερες γενιές.

Τα σεμινάρια είναι ωριαία και θα γίνονται τα απογεύματα Δευτέρας ή Τετάρτης σύμφωνα με το πρόγραμμα. Το κόστος συμμετοχής είναι πέντε ευρώ για κάθε σεμιναριακό μάθημα επιλογής. Για τον συνολικό κύκλο των σεμιναρίων το κόστος διαμορφώνεται στα τριάντα ευρώ. Για φοιτητές και μαθητές το κόστος ανέρχεται στα δύο ευρώ ανά σεμιναριακό μάθημα.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται καθημερινά στα γραφεία του Κέντρου 9:00 π.μ. – 9:00 μ.μ., Λεωφ. Κηφισίας 207, στο Μαρούσι, στα τηλέφωνα 210 61 444 30 – 210 8025 332 και στο e-mail: unioncer@gmail.com , καθώς και πριν από την έναρξη του κάθε σεμιναριακού μαθήματος. Όποιος χρειαστεί βεβαίωση για την συμμετοχή του στα σεμινάρια θα πρέπει να το δηλώσει από την αρχή με την δήλωση συμμετοχής. Τα πιστοποιητικά θα παραδοθούν με το πέρας του όλου κύκλου των σεμιναρίων.

Υπεύθυνοι για τη διοργάνωση των σεμιναρίων είναι ο κύριος Νίκος Γ. Μοσχονάς, ιστορικός και κριτικός τέχνης, Ομότ. Διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και η κυρία Αναστασία Γιαγκάκη Αρχαιολόγος, Κύρια Ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών / Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και να κάνετε αίτηση συμμετοχής ακολουθήστε τον σύνδεσμο : https://goo.gl/pY1wFF

Πληροφορίες

Πανελλήνια  Ένωση Κεραμιστών  Και Αγγειοπλαστών

Κηφισίας 207, Μαρούσι

Τηλ 2106144430

Share