Νέος κύκλος μαθημάτων decoupage στο Vintage Art στο Μαρούσι

Ο χώρος Vintage Art στην οδό Πλαστήρα στο Μαρούσι, διοργανώνει νέο κύκλο μαθημάτων decoupage για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους. Ο νέος κύκλος για τα αρχάρια τμήματα, που περιλαμβάνει 4 μαθήματα 3 ωρών το καθένα, θα ξεκινήσει την Πέμπτη 19 Απριλίου σε πρωινό τμήμα στις 10:30 και απογευματινό τμήμα την ίδια μέρα στις 16:30.

To ντεκουπάζ, από τη γαλλικής προέλευσης λέξη découpage, είναι η τέχνη διακόσμησης ενός αντικειμένου κολλώντας επάνω του κομμάτια από χρωματιστό χαρτί ή χαρτοπετσέτα με σχέδια, σε συνδυασμό με τεχνικές ζωγραφικής, φύλλα χρυσού, αδιαφανή χαρτιά κλπ.

Το maroussi-news μίλησε με τη Μερίνη, ιδιοκτήτρια του Vintage Art, η οποία είπε για τα μαθήματα: «Είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας. Μπορεί κάποιος να φτιάξει και να δημιουργήσει κάτι δικό του, χωρίς να χρειάζεται ταλέντο στη ζωγραφική. Με απλά καθημερινά υλικά, μπορούν να δημιουργηθούν πανέμορφα αντικείμενα διακόσμησης».

Το κόστος συμμετοχής είναι με προσφορά στα 30 ευρώ και για τα 4 μαθήματα. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ και υλικά. Το κόστος όλου του κύκλου προκαταβάλλεται στο πρώτο μάθημα.

Αναλυτικά, τα μαθήματα περιλαμβάνουν:

*19/4 Τεχνική χαρτοπετσέτας σε ξύλο κοπής (επιλογή δικού σας θέματος, φωτοσκιάσεις, στένσιλ, πατίνες, crystal pen)

*26/4 Τεχνική ριζόχαρτου σε ξύλινο αντικείμενο της επιλογής σας (επιλογή δικού σας θέματος, φωτοσκιάσεις, στένσιλ, πατίνες, κοντουρ)

*3/5 Τεχνική χαρτιού σε γυαλί ή μέταλλο

*10/5 Παλαίωση με χρώματα κιμωλίας

Πληροφορίες

Vintage Art

Νικολάου Πλαστήρα 10, Μαρούσι

Τηλ: 211 0128557

Share