Τα πάντα για το ψάρεμα από το κατάστημα Akis Tiniakos Fishing Store

Διατηρεί από το 2007 το κατάστημα Akis Tiniakos Fishing Store το οποίο και προέκυψε μέσα από πολλά χρόνια αναζήτησης και ενασχόλησης του Άκη Τηνιακού στον χώρο του ψαρέματος.

Η αρχή έγινε από την παιδική του ηλικία, η οποία τον σημάδεψε ανεξίτηλα με τα χρώματα της θάλασσας και του αγαπημένου του χόμπυ. Έπειτα ήρθαν αγωνιστικές ανησυχίες στις τεχνικές του Surfcasting, Μπολονέζ και καθετής με διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα ασχολήθηκε και με την αρθρογραφία αλλά και τη δημιουργία βίντεο στο περιοδικό “Ψαρεύω”.

Η πορεία του στον κόσμο του ψαρέματος συνεχίζεται αδιάκοπα με τον ίδιο να καταπιάνεται με οποιαδήποτε νέα τεχνική ψαρέματος εμφανίζεται.

Όλο αυτό το πάθος έχει διοχετευτεί στο ξεχωριστό αυτό κατάστημα του οποίου φιλοσοφία και μοναδικό ζητούμενο είναι ο σεβασμός στον πελάτη και η σωστή καθοδήγηση!

Στο Akis Tiniakos Fishing Store θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις τεχνικές ψαρέματος όπως, tai rubber, tenya, bolentino, slow jigging, micro jigging, LRF, spinning, shore jigging, bolognese, match fishing, feeder, surf casting κ.α.

Μια ματιά όχι μόνο στο φυσικό κατάστημα αλλά και στο e – shop είναι αρκετή για να δείτε την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτει και να αντιληφθείτε τον επαγγελματισμό και την εμπειρία του Άκη Τηνιακού.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως μότο της επιχείρησης είναι: “Η εμπειρία μας…. εγγύηση επιτυχίας”.

Στοιχεία επικοινωνίας: 

Διεύθυνση: Λεωφ. Λαυρίου 38, Τ.Κ. 15354, Γλυκά Νερά

Email: info@akistiniakos.gr akisshop@gmail.com

Τηλέφωνο: +30 210 665879

akistiniakos.gr

https://www.facebook.com/akistiniakos/

Share