Φρέσκα ψάρια σε ευπαθείς ομάδες πολιτών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου, συνεχίζοντας το πλούσιο έργο κοινωνικής προσφοράς του, διένειμε φρέσκα ψάρια σε ευπαθείς ομάδες πολιτών.

Η διανομή νωπών αλιευμάτων πραγματοποιείται τα τελευταία δυόμιση χρόνια, με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, και μέσω της ευγενικής χορηγίας του γενικού διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου, Βασίλη Κατσιώτη.

Τα νωπά αλιεύματα διανεμήθηκαν σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Πρόνοιας, στις ενορίες της πόλης που διαθέτουν συσσίτιο και σε κοινωνικά ιδρύματα που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της πόλης.

Θερμές ευχαριστίες  προς τον υπεύθυνο της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου, κ. Κατσιώτη, απευθύνει ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης για την αγαστή συνεργασία του με τον Δήμο Αμαρουσίου, καθώς και για την έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά του προς τον συνάνθρωπο και σημειώνει:

«Ο Δήμος Αμαρουσίου υποστηρίζει έμπρακτα με όλες του τις δυνάμεις τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την περαιτέρω ανάπτυξη συνεργασιών με τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας, με στόχο, το κοινωνικό όφελος και τη στήριξη των συμπολιτών μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας».

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου σκοπό έχει την ανακούφιση αλλά και τη στήριξη συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες σε μια προσπάθεια εξάλειψης του κοινωνικού αποκλεισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αμαρουσίου μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2108020861.

Share