Νέα πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αμαρουσίου “Η Κασταλία” η Έφη Νιχωρίτη

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχτηκε κατά τη Γενική Συνέλευση των μελών του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κέντρου Αμαρουσίου “Η Κασταλία” που πραγματοποιήθηκε στις 15 Απριλίου. Το maroussi – news.gr με αφορμή τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα επικοινώνησε με την νέα πρόεδρο Έφη Νιχωρίτη.

“Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες που μένουν στο κέντρο του Αμαρουσίου είναι πολλά και γνωστά. Εμείς ως σύλλογος επικεντρωνόμαστε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ποιότητα της ζωής, το πράσινο το κυκλοφοριακό και πολλά άλλα” δήλωσε η κ. Νιχωρίτη στο maroussi – news.gr και πρόσθεσε “Όπώς έκανε τόσα χρόνια ο σύλλογος έτσι και τώρα συνεχίζουμε να λειτουργούμε θέτοντας πάντα στο επίκεντρο τον πολίτη και μακριά από κομματικές επιδιώξεις. Είμαστε σε επαφή με όλες τις δημοτικές παρατάξεις χωρίς ωστόσο να γινόμαστε φορέας αυτών”.

Η Έφη Νιχωρίτη τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Η Κασταλία» μάχεται από το 2007 για την αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου του Αμαρουσίου και τη βελτίωση της ποιότητας και των συνθηκων ζωής στην περιοχή.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι το εξής:

  • Πρόεδρος: Έφη Νιχωρίτη
  • Αντιπρόεδρος: Ασημίνα Κατσαρού
  • Γενικός  Γραμματέας: Χρήστος Παπαζλιώτης
  • Ταμίας: Μαίρη Παπαζλιώτη
  • Μέλη: Ιωάννα ΜαζιώτηΚωνσταντίνος ΓιαννόπουλοςΕιρήνη ΘεοδώρουΑγγελική ΣκιαδοπούλουΜιχαήλ Χατζηαρσενίου.

Λίγα λόγια για την Έφη Νιχωρίτη

Η Έφη Νιχωρίτη που μεγάλωσε στο Μαρούσι είναι πτυχιούχος της δραματικής σχολής θεάτρου και κινηματογράφου της Ευγενίας Χατζίκου. Το 1989 ίδρυσε μαζί με τον επίσης ηθοποιό και σκηνοθέτη το θέατρο Διθύραμβος στο Μαρούσι.

Η Έφη Νιχωρίτη έχει συμμετάσχει σε πάνω από 70 θεατρικές παραγωγές, κλασσικές και σύγχρονες, με στόχο την παρουσίαση όλων των ειδών του θεάτρου, Ελλήνων και ξένων δραματουργών….από τον Ίψεν τον Μολιέρο και τον Γκολντόνι, μέχρι τον Χουρμούζη τον Μουρσελά και τον Μποστ και από τον Λόρκα και τον Ντάριο Φο, μέχρι τον Στρίντμπεργκ τον Καμύ και τον Ντουράνγκ, ερμηνεύοντας ταυτόχρονα τους κεντρικούς γυναικείους ρόλους και σκηνοθετώντας παράλληλα αρκετές από αυτές τις παραστάσεις.

Η Έφη έχει επίσης διδάξει θέατρο σε γυμνάσια και λύκεια και θεατρικό παιχνίδι σε δημοτικά σχολεία.

Share