Ο Κωστής Μαραβέγιας τραγουδά για τις «Καρδιές για Όλους» την Παρασκευή στο Golden Hall στο Μαρούσι

Αυτή την Παρασκευή, το εμπορικό κέντρο του Golden Hall στο Μαρούσι θα έχει γιορτινή και φιλανθρωπική διάθεση.

Στις 23 Νοεμβρίου, στις 17:30 το απόγευμα, θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Golden Hall και θα ξεκινήσει μια ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στο Ίδρυμα «Καρδιές για Όλους», με πολύ τραγούδι και γιορτινή διάθεση!

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Easy 97,2 θα εκπέμπει ζωντανά από το Golden Hall, ενώ από τις 17:30 στο ειδικό stage στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου, ανεβαίνουν οι παρουσιαστές της βραδιάς Γιώργος Ντάβλας και Τόνια Σωτηροπούλου. Ακολουθούν οι παιδικές χορωδίες από το International School of Athens και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα με κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Αμέσως μετά τη σκυτάλη παίρνει ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Golden Hall με στόχο φέτος τα Χριστούγεννα να χαρίσουμε 2 καρδιές σε 2 παιδάκια που τις έχουν ανάγκη!

Γιατί αν στις 23 Νοεμβρίου, ο καθένας από εμάς προσφέρει 1 ευρώ, το Ίδρυμα «Καρδιές για Όλους» θα συνδράμει τον Καθηγητή Αυξέντιο Καλαγκό ώστε να χειρουργήσει δύο παιδάκια με συγγενή ή επίκτητη καρδιοπάθεια!

Για τη στήριξη του Ιδρύματος «Καρδιές για Όλους» στείλτε και εσείς με SMS τη λέξη KARDIA στο 19059 από 21 έως 28 Νοεμβρίου (χρέωση 1 ευρώ συν ΦΠΑ).

Λίγα λόγια για το ίδρυμα «Καρδιές για Όλους»

Το Ίδρυμα Coeurs pour Tous (Καρδιές για Όλους), με ανθρωπιστικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, ιδρύθηκε το 1998 από τον καρδιοχειρουργό, Καθηγητή Αυξέντιο Καλαγκό, με έδρα τη Γενεύη.

Σκοπός της λειτουργίας του ιδρύματος είναι να χειρουργούνται παιδιά με συγγενείς ή επίκτητες καρδιοπάθειες σε αναπτυσσόμενες χώρες και σε ασθενείς οικονομικά ομάδες. Όπως επίσης, να εκπαιδεύεται -όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο-, το ιατρικό δυναμικό από τους γιατρούς συνεργάτες του ιδρύματος, ώστε να δημιουργείται παγκοσμίως μια βασική νοσηλευτική υποδομή υψηλού επιπέδου.

Το 2015, η ανθρωπιστική δράση του Ιδρύματος επεκτάθηκε στην Ελλάδα με τη δημιουργία του παραρτήματος Coeurs pour Tous Hellas. Μια έμπρακτη δέσμευση προσφοράς στην ελληνική κοινωνία και τους μικρούς ασθενείς των οικονομικά αδύναμων οικογενειών, ώστε να έχουν την ευκαιρία και δυνατότητα να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το σύνδεσμο: http://www.coeurspourtoushellas.gr/el/

 

Share