Κάνοντας γυμναστική στην πλατεία Γαρδέλη στο Μαρούσι!

Στο Μαρούσι, κάτω απ’το σταθμό του τρένου, μπορούμε να κάνουμε γυμναστική στο Gym Park, με υπαίθρια όργανα γυμναστικής.

Γονείς που πάνε τα παιδιά τους βόλτα στην παιδική χαρά, μαθητές, ηλικιωμένοι και απλοί περαστικοί κάνουν μια στάση για να ασκηθούν και να ξεμουδιάσουν στο ειδικά κατασκευασμένο υπαίθριο Gym Park που υπάρχει στην πλατεία Γαρδέλη.

Η GymPark, ως η πρωτοπόρος εταιρεία υπαίθριας άθλησης στην Ελλάδα και μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες και πιστοποιημένες επιχειρήσεις στην Ευρώπη, έχει αναπτύξει ένα δίκτυο περισσοτέρων των 170 υπαίθριων γυμναστηρίων σε 7 Ευρωπαϊκές χώρες προσφέροντας τη δυνατότητα καθημερινής ελεύθερης πρόσβασης στη γυμναστική σε 400.000 χρήστες.

Πρόκειται για ανθεκτικά όργανα εκγύμνασης, τοποθετημένα σταθερά στο έδαφος, που λειτουργούν με αρθρωτό σύστημα, έτσι ώστε να σηκώνεις το δικό σου βάρος και να μην τραυματίζεις τους μυς σου. Το πιο ενδιαφέρον; Το πρόγραμμα είναι ολοκληρωμένο, αφού επάνω στα όργανα υπάρχουν, εκτός από αναλυτικές οδηγίες χρήσης, ενημέρωση για ποια σημεία του σώματος γυμνάζεις, αλλά και πόσες επαναλήψεις και σετ είναι ιδανικό να εκτελείς. Φυσικά, εφόσον δεν υπάρχει ειδικός επιβλέπων όπως στα γυμναστήρια, άτομα με παθήσεις της καρδιάς ή πίεση οφείλουν να συμβουλευτούν το γιατρό τους.

 

 

Share