Τζάμπολ τιμής για τον Δημήτρη Σεντούκα από τν ΓΣΑ Αμαρουσίου και παλαίμαχους

Πριν το τζάμπολ του αγώνα με αντίπαλο τον Τρίτωνα ο Γ.Σ. Αμαρουσίου και ο Σύλλογος των Παλαιμάχων Αθλητών του ΓΣΑ βράβευσαν τον μεγάλο Δημήτρη Σεντούκα για την προσφορά του στην ομάδα. Μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας και μέσα σε συγκινητικό κλίμα ο πρόεδρος του Συλλόγου των Παλαιμάχων Δημήτρης Δημητροκάλης προσέφερε το ιστορικό έγγραφο με το οποίο η τότε διοίκηση έκανε αποδεκτή την «παρθενική» συμμετοχή του ΓΣΑ στη Α’ Εθνική Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης, το μακρινό 1969.

Από πλευράς Γ.Σ. Αμαρουσίου τον Δημήτρη Σεντούκα βράβευσε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Γιώργος Σκαραφίγκας προσφέροντας του τιμητική πλακέτα.

Ο Δημήτρης Σεντούκας, αποτελεί ένα κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του Συλλόγου. Υπήρξε ο «μαέστρος» της πρώτης ανόδου της ομάδας μας στα σαλόνια της Α’ Εθνικής την σεζόν 1969-1970. Βρέθηκε στο τιμόνι της ομάδας ως προπονητής για εννιά συνολικά περιόδους (1964-1970, 1973-1974, 1983-1985) και συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάδειξη σημαντικών αθλητών που τίμησαν την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Το «παρών» έδωσαν ο πρώην προπονητής του Αμαρουσίου Βαγγέλης Νικητόπουλος, ο πρώην πρόεδρος Μαργαρίτης Βολιώτης και οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες Νίκος ΜαραθιανάκηςΓιάννης ΚουκήςΚώστας ΠεππέςΗλίας Νίκας, Κώστας ΜισαηλίδηςΘανάσης Τσολιάς, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Παύλος Αραποστάθης κ.ά.

Μετά το τέλος του αγώνα, το Δ.Σ., σε συνεργασία με τους παλαίμαχους, παρέθεσε δεξίωση στον πολυχώρο του Μουσείου του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Πηγή: enypografa.gr

Share