Καλοκαιρινό Τάνγκο απόψε στον Πυρήνα Τέχνης BABEL στο Μαρούσι

Τι και αν κάποιοι έχουν ξεμείνει στην Αθήνα την ώρα που άλλοι απολαμβάνουν διακοπές σε νησιά και παραλίες; Ο πυρήνας Τέχνης BABEL στο Μαρούσι φροντίζει να δώσει μια χορευτική καλοκαιρινή νότα σε όσους το επιθυμούν, με δροσερά ποτά και τανγκό κάθε Κυριακή και Τετάρτη.

Η εκδήλωση με τίτλο “Milonga Alegria” πραγματοποιείται κάθε Κυριακή και Τετάρτη στις 22.00 στον όμορφο χώρο του BABEL στο Μαρούσι και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να μάθουν και να χορέψουν τανγκό, τον αργεντίνικο χορό του πάθους, παρέα με δροσιστικά ποτά και κοκτέιλς.

Λίγα λόγια για το BABEL

Με αγάπη δημιουργήσαμε από το μηδέν έναν χώρο σχεδόν “χειροποίητο”. Επιμεληθήκαμε την κάθε λεπτομέρεια σε βάθος, ελπίζοντας ότι θα λειτουργήσει δυναμικά ώστε να απελευθερώσει καινούργιες ιδέες, συζητήσεις, εμπνεύσεις και να μπορέσει να φιλοξενήσει ανθρώπους του καλλιτεχνικού γίγνεσθαι. Ο χώρος έχει πολυεθνικό χαρακτήρα και το όνομά του βασίζεται ακριβώς σε αυτή τη συνύπαρξη εθνών, με δημιουργικό όμως συγκερασμό. Από την μακρινή Βενεζουέλα ως το Λονδίνο, από την Ινδία ως την Νέα Υόρκη, από την Κρήτη και την Μικρά Ασία, ως την Νάουσα και όλα τα υπόλοιπα μέρη του πλανήτη, σε έναν πολυεθνικό οργασμό Τέχνης. Φιλοξενεί lives, εικαστικές εκθέσεις, παρουσιάσεις βιβλίων και CD, θεατρικά δρώμενα και ό,τι μπορεί να παράγει η ανθρώπινη δημιουργία με άξονα την Τέχνη.
Ένας πολυχώρος με stage, γκαλερί εκθέσεων, μια ζεστή γωνιά για τα παιδιά και με αναγνωστήριο αφιερωμένο στο όνομα του μεγάλου δημιουργού Μανώλη Ρασούλη. Στην βόρεια είσοδο του Αμαρουσίου με θέα το άλσος Συγγρού, ενώ δύο μεγάλα δημοτικά πάρκινγκ βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής! Κρύα πιάτα, εδέσματα και γλυκά από όλο τον κόσμο, καθώς και καφέδες, ροφήματα, σπιτική λεμονάδα, κοκτέιλς και ποτά από την άκρη της Γης, θα σας συνοδεύσουν στο ταξίδι αυτό..
Πληροφορίες

Βασ. Σοφίας 87, Μαρούσι

Τηλ: 215 5252982

 

 

Share