H επίσκεψη του δημάρχου Αμαρουσίου στο εμπορικό κέντρο της πόλης

Ευχές με τους Μαρουσιώτες πολίτες αντάλλαξε ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου την παραμονή των Χριστουγέννων, κατά την καθιερωμένη επίσκεψή του στις κεντρικές πλατείες και το εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος διαπίστωσε την επιτυχία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού που λειτουργεί στην πλατεία Αγίας Λαύρας, με ευθύνη της ΚΕΔΑ, καθώς πλήθος μικρών και μεγάλων διασκέδαζαν με τα παιχνίδια και δρώμενα, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή. Από την ίδια πλατεία ξεκινούσε τη διαδρομή του και ο Άγιος Βασίλης με την άμαξά του, μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα σε όλους τους πολίτες στο κέντρο της πόλης.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει και με τους καταστηματάρχες και «δέχθηκε τις ευχαριστίες τους για τον στολισμό της πόλης αλλά και για τις εορταστικές δράσεις που τονώνουν την αγορά» τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Τον δήμαρχο συνόδευαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος ΣταθούληςΒαγγέλης ΚάββαλοςΚων/νος ΡώταςΓιάννης Νικολαράκος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Δήμητρα Ρώτα και η εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού Φανή Λέκκα.

Share