Καλλιτεχνική πανδαισία στα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού στο Μαρούσι

Τις δημιουργίες τους σε καμβά παρουσίασαν οι σπουδαστές του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου που φοίτησαν στα ερασιτεχνικά τμήματα ζωγραφικής κατά τη φετινή χρονιά.

Το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Αμαρουσίου, δίνει κάθε χρόνο τη δυνατότητα σε ερασιτέχνες να ενασχοληθούν και να αγαπήσουν μια τέχνη, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα επιλογών και δραστηριοτήτων.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκε πλήθος φίλων των σπουδαστών για να θαυμάσουν από κοντά τα έργα των καλλιτεχνών και να τους συγχαρούν για τις προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς.

Χαιρετίζοντας τις προσπάθειες των ερασιτεχνών ζωγράφων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού ο κ. Πέππας συνεχάρη την υπεύθυνη διδασκαλίας Μπέττυ Καρούση για την πολύ καλή προετοιμασία των σπουδαστών της. Από την πλευρά της η κ. Καρούση ευχαρίστησε τον δήμαρχο και τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ για την υποστήριξη του έργου τους στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρος Κόνιαρης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης και Παναγιώτης Σαγρής.

Share