Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Γιάννη Ιωαννίδη με τον Αμπατζόγλου

Ο Γιάννης Ιωαννίδης, επιχειρηματίας εστίασης στο Μαρούσι, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό “Νέα Εποχή” του Θεόδωρου Αμπατζόγλου για τις δημοτικές εκλογές του 2019 στο Μαρούσι.

Ο κ. Ιωαννίδης, που διατηρεί το κουτούκι “Ασβεστόλακος” και το τσιπουράδικο “Tranzistoraki” στο Μαρούσι, δήλωσε ότι θα συμμετέχει ενεργά στο πλευρό του κ. Αμπατζόγλου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος:

“Φίλες και Φίλοι,
Ήρθε χρονικά η στιγμή το Μαρούσι να αλλάξει σελίδα και να βαδίσει σε ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ενός ανθρώπου καταξιωμένου κοινωνικά, επιχειρηματικά αλλά και διοικητικά.
Θα είμαστε μαζί στη νικηφόρα πορεία για το Μαρούσι της επόμενης μέρας.”

Ο υποψήφιος δήμαρχος ικανοποιημένος από το γεγονός ότι συσπειρώνει τον επιχειρηματικό κόσμο του Αμαρουσίου δήλωσε:

“Με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνουμε τη συστράτευση με το συνδυασμό μας του Γιάννη Ιωαννίδη, επιχειρηματία στο χώρο της εστίασης. Ο Γιάννης Ιωαννίδης με τις ιδέες και την πλούσια εμπειρία του στους τομείς της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας συμβάλλει δυναμικά στη νικηφόρα πορεία που έχουμε χαράξει για το Μαρούσι της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.”