Ημερίδα Συμπεριφοράς Σκύλου «Κατανοώ τον Σκύλο μου» στο Μαρούσι

Μια μοναδική ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τον σκύλο τους, τα συναισθήματά του και τους σωστούς τρόπους συμπεριφοράς απέναντί του θα έχουν όσοι παρευρεθούν στην Ημερίδα Συμπεριφοράς Σκύλου “Κατανοώ τον Σκύλο μου”, την Κυριακή 3 Ιουνίου στο Μαρούσι.

Στο σεμινάριο, το οποίο συνδιοργανώνουν η Pets Pro Academy, o μόνος εκπαιδευτικός φορέας στην Ελλάδα αφιερωμένος στα ζώα συντροφιάς σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Συμπεριφοράς Σκύλου & Γάτας, ομιλητής θα είναι ο Συμπεριφοριολόγος Κτηνίατρος, Δρ. Χρήστος Καραγιάννης.

Ο Δρ. Καραγιάννης, είναι ο μόνος επίσημα αναγνωρισμένος ειδικός στη συμπεριφορά των ζώων συντροφιάς στην Ελλάδα. Είναι πανευρωπαϊκά αναγνωρισμένος ειδικός στην αντιμετώπιση των προβλημάτων συμπεριφοράς και ένας από τους 35 κτηνιάτρους στην Ευρώπη με την ειδικότητα αυτή. Για περισσότερες πληροφορίες για τον ομιλητή μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.behaviour.gr.

Την ημερίδα θα προλογίσει η Κατερίνα Παπαποστόλου, Εκπαιδευτικός, Εκπαιδεύτρια σκύλων και Δημιουργός της ομάδας Ζω.Ε.Σ.(Ζωοφιλικες Ενημερώσεις Σχολείων, Ιδρυμάτων και Οργανισμών) μετά από την επαφή τους με πάνω από 70.000 μαθητές στα 370 σχολεία που έχουν επισκεφθεί μέσα σε τρία χρόνια.

Μαζί τους και η Διώνη, ο σκύλος που το 2011 μαχαιρώθηκε, πυροβολήθηκε, ξυλοκοπήθηκε αλλά διασώθηκε από την Κατερίνα Παπαποστόλου, αναγεννήθηκε και ίδρυσε το 2015 τις Ζω.Ε.Σ., “υπογράφοντας” καθημερινά με τους 90 εθελοντές της ομάδας σε 23 σημεία σε όλη την Ελλάδα τη ριζική αναδιάρθρωση του ελληνικού εκπαιδευτικού ζωοφιλικού κατεστημένου.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ελληνικό Ινστιτούτο Συμπεριφοράς Σκύλου & Γάτας, την Κυριακή 3 Ιουνίου, από τις 10 π.μ έως τις 2 μ.μ. στο Μαρούσι.

Το πρόγραμμα τις ημερίδας:

1) Πώς να επικοινωνήσω με το σκύλο μου;

2) Πώς μαθαίνει ο σκύλος; Πώς του μαθαίνουμε εμείς (ακόμα και όταν δεν το θέλουμε);

3) Τα συναισθήματα του σκύλου και πως τα επηρεάζουμε.

4) Μύθοι και πραγματικότητα για τη συμπεριφορά του σκύλου.

5) “Συμβιώνω Αρμονικά με το Σκύλο μου”.

Μετά το πέρας των ομιλιών θα υπάρχει χρόνος για να απαντηθούν ερωτήσεις του κοινού από τον Δρ. Καραγιάννη.

Σημειώνεται πως στους συμμετέχοντες θα προσφερθεί καφές και ελαφρύ γεύμα, ενώ θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης της Ημερίδας.

Το κόστος συμμετοχής στην Ημερίδα Συμπεριφοράς Σκύλου με τίτλο «Κατανοώ τον Σκύλο μου» είναι 65 ευρώ (συμπ. ΦΠΑ 24%).

Μέρος των εσόδων θα δοθούν στις Ζω.Ε.Σ.(Ζωοφιλικών Ενημερώσεων Σχολείων,Ιδρυμάτων και Οργανισμών), τόσο για το έργο τους στα σχολεία όσο και για περιστατικά αδέσποτων που αναλαμβάνουν.

Για οn line κρατήσεις θέσεων: https://goo.gl/d4egMz

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.petsproacademy.gr

Τηλ: 211-800 1111

 

Share