Helena Kyritsi: νυφικά υψηλής αισθητικής για νύφες που ξεχωρίζουν

Το ιδανικό νυφικό για κάθε νύφη απαιτεί ώρες πρόβας και ψαξίματος σε μια πορεία που συχνά κουράζει και ανησυχεί τις γυναίκες που πρόκειται να παντρευτούν. Μια στάση, όμως, στην Έλενα Κυρίτση στο Μαρούσι μπορεί να σας σώσει από πολλές απογοητεύσεις και να σας βοηθήσει να βρείτε το νυφικό που θα σας κάνει να λάμψετε την ευτυχισμένη μέρα του γάμου σας.

Το maroussi-news μίλησε με τη σχεδιάστρια, η οποία μας τόνισε πόσο μεγάλη σημασία δίνει στα ποιοτικά υφάσματα και τις γραμμές που αναδεικνύουν τη σιλουέτα κάθε γυναίκας, ώστε η νύφη να αισθάνεται άνετα και όμορφα φορώντας το νυφικό της.

Το μετάξι, το σατέν, η δαντέλα και οι μουσελίνες δένουν σε ένα αέρινο και vintage σύνολο, το οποίο είναι προϊόν δημιουργικής έμπνευσης φτιαγμένο με πολύ μεράκι σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Για τη συγκινητική μέρα του γάμου σας, η Έλενα Κυρίτση θα σας δώσει την ευκαιρία να ακτινοβολήσετε με κομψότητα και χάρη, ενώ και τα βραδινά φορέματα για τις γυναίκες της οικογένειας και την κουμπάρα θα συμπληρώσουν τη μοναδική και στιλάτη εικόνα του γάμου σας.

 

Πληροφορίες

Helena Kyritsi

Δημ. Γούναρη 125, Μαρούσι

210 6147267

https://helenakyritsi.gr

 

Share