Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Βορρέ Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου

Εγκάρδιες ευχές με τα μέλη και τους φίλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Βορρέ Αμαρουσίου αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  του Συλλόγου, στο 1ο Περιφερειακό παράρτημα του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου που έλαβε χώρα την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου έδωσε τις θερμές ευχές του για τη Νέα Χρονιά ευχόμενος σε όλους Υγεία και Πρόοδο και ακολούθως έκανε ειδική αναφορά στα έργα που έχουν εκτελεστεί, αλλά και δρομολογούνται στην περιοχή.
Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ένταξη 21 στρεμμάτων στο σχέδιο πόλης, την προγραμματισμένη έναρξη του έργου διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς με ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και σε θέματα καθημερινότητας που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, όπως, η προμήθεια ειδικού εξοπλισμού για την καθαριότητα, τις ασφαλτοστρώσεις, τις πεζοδρομήσεις και τον φωτισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλες τις γειτονιές της πόλης.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Δούκας καλωσόρισε όλους τους παριστάμενους στην εκδήλωση και ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Αμπατζόγλου για την συμμετοχή του, καθώς όπως ανέφερε «μετά από πολλά χρόνια σημειώνεται επίσκεψη της Δημοτικής Αρχής στην περιοχή.
Αναφερόμενος στα έργα στην περιοχή, υπογράμμισε ότι «επί Δημαρχίας Θεόδωρου Αμπατζόγλου δόθηκε λύση σε πολλά προβλήματα και ιδιαίτερα στην ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης, κάτι που είχε βαλτώσει για πολλές δεκαετίες» εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του, ενώ έθεσε υπόψη της Δημοτικής Αρχής διάφορα θέματα που χρήζουν τακτοποίησης.

Share