Halbike: Κάθε Τετάρτη πάμε για ποδηλατοβόλτα στα βόρεια προάστια!

Το Halbike είναι μια βόλτα που σπάει την μονοτονία της εργασιακής εβδομάδας και μας δίνει την ευκαιρία να βρισκόμαστε από κοντά και να ποδηλατούμε γνωρίζοντας τις κοντινές μας περιοχές. Κάθε Τετάρτη, εδώ και 10 χρόνια ξεκινάμε την ποδηλατοβόλτα από τον Προαστιακό στη Λ. Πεντέλης στις 20.30 με προορισμό όμορφες γειτονιές!

Έτσι και αυτή την Τετάρτη, έχει προγραμματιστεί βόλτα με τα ποδήλατα με σημείο συνάντησης στη Λεωφόρο Πεντέλης, στον Προαστιακό Πεντέλης στις 20.30.

Η βόλτα με τα ποδήλατα θα γίνει σε ωραία περάσματα και όμορφες γειτονιές για να αθληθούμε γνωρίζοντας παράλληλα την πόλη μας. Κάνουμε βόλτες στις γύρω περιοχές (Μαρούσι, Κηφισιά, Ν.Ηράκλειο, Αγ.Παρασκευή, Παπάγου,Ψυχικό) και φτάνουμε μέχρι και το κέντρο της Αθήνας.

Στόχος της βόλτας είναι η διάδοση της χρήσης του ποδηλάτου στην καθημερινότητά μας. Η δράση δεν έχει καμία σχέση με ακτιβισμό. Το Halbike είναι καθαρά μια ποδηλατοβόλτα εύκολη για όλους και το μόνο που προσπαθούμε να περάσουμε είναι το ότι μπορούν να συνυπάρχουν ποδήλατα και άλλα μέσα στους δρόμους.

Μέλημά μας είναι η ασφάλεια των συμμετεχόντων κατά την διάρκεια της βόλτας και η “ανακάλυψη” των περιοχών που επισκεπτόμαστε.

Λόγω του όγκου της πομπής του Halbike, αναγκαζόμαστε να κινούμαστε σε δρόμους προσπαθώντας πάντα να συνεργαζόμαστε με τους οδηγούς των αυτοκινήτων. Με συνεννόηση, ευγένεια και υπομονή τα αποτελέσματα είναι άριστα.

Θα χαρούμε να έρθετε στην βόλτα μας για να γνωριστούμε από κοντά!

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με τους διοργανωτές, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα της εκδήλωσης στο facebook.

 

 

 

Share