H κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του K.A.Π.Η. Αμαρουσίου

Μέσα σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα το Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία μεταξύ άλλων εκπροσώπων της Διοίκησης του Δήμου, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, εκπροσώπων φορέων της πόλης και υποψηφίων δημάρχων.

Τις ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, μετέφερε η σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, και δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, που βρέθηκε κοντά τη «νεανική» τρίτη ηλικία των Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου, «τους ανθρώπους εκείνους που μας γαλούχησαν μέσα από τις αρχές κ τα διδάγματα της ζωής τους αποτελώντας φωτεινό φάρο στο στίβο της ζωής όλων μας» όπως ανέφερε συγκεκριμένα η κ. Πατούλη.

Στην εορταστική εκδήλωση που συντόνισε ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Πέτρος Κόνιαρης, εκτός από τον ίδιο, τις ευχές τους προς τα μέλη του Κ.Α.Π.Η έδωσαν, επίσης, η Αντιπρόεδρος Κατερίνα Ιωάννου, η πρώην πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Λέκκα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου και φορέων ευχαρίστησαν προσωπικό και εθελοντές που σταθερά στηρίζουν με την εργασία, τον ζήλο και την αγάπη τους τα άτομα του Κ.Α.Π.Η της πόλης.

Μουσικά “εντυσαν” την όμορφη αυτή σηναντηση οι μελωδίες της Μικτής Χορωδίας του Κ.Α.Π.Η.

 

Share