H κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σικιαριδείου Ιδρύματος

Κοντά στα παιδιά τους γονείς, τους εργαζομένους και τους φίλους του Σικιαριδείου Ιδρύματος παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία της Προέδρου του Ιδρύματος Κορίνας Λιούτα, της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκίας Κεφαλογιάννη, της Διοικητικής Διευθύντριας του Ιδρύματος Δήμητρας Καράμπελα, του Προέδρου της Ένωσης Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Παιδιών  του Ιδρύματος Θεόδωρου Κοκόρα και της επιστημονικής υπεύθυνης του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου & Δημοτικής Συμβούλου Μαρίας Γώγου.

Την τελετή ευλόγησε ο ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Νικάνωρ.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου κατά το σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τη διοίκηση του Ιδρύματος τους εργαζόμενους, και τους εθελοντές για τις υπηρεσίες που προσφέρουν προς τους ωφελούμενους του Φορέα και τις οικογένειές τους. Ο Δήμαρχος επαναδιατύπωσε τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στο Σικιαρίδειο η οποία καταγράφεται με έργα ουσίας και ενδεικτικά μεταξύ άλλων δήλωσε: «Το Σικιαρίδειο για εμάς, είναι ο σημαντικότερος χώρος του Δήμου Αμαρουσίου».

Τόσο η κα Κ. Λιούτα, όσο και ο κ. Θ. Κοκόρας αναφέρθηκαν στην εξαιρετική συνεργασία του Ιδρύματος με τον Δήμο και ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη βούληση και αποτελεσματικότητά του.

Η κα Γώγου από τη δική της πλευρά αναφέρθηκε στην ειδική συνεργασία του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου με το Ίδρυμα και τη διαρκή υγειονομική υποστήριξη που προσφέρεται προς τους ωφελουμένους κατά προτεραιότητα.​

Share