«Γιορτές Αθλητισμού 2018» στο Μαρούσι

«Οι Γιορτές Αθλητισμού 2018» έρχονται στο Μαρούσι, για να προσφέρουν την ευκαιρία στους φίλους του αθλητισμού να απολαύσουν αγώνες διαφόρων αθλημάτων.

«Οι Γιορτές Αθλητισμού 2018» διοργανώνονται από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) και το Αθλητικό Κέντρο, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης μιας ακόμη επιτυχημένης και παραγωγικής αθλητικής χρονιάς των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου.

Εκατοντάδες αθλούμενοι κάθε ηλικίας, μέλη των προγραμμάτων του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Αμαρουσίου, θα συμμετέχουν με στόχο, να μοιραστούν μαζί με το κοινό τη ζωντάνια και την ευεξία που προσφέρει η άθληση, αλλά και να προτρέψουν τους πολίτες στη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και στον υγιεινό τρόπο ζωής.

Από το Σάββατο 19 Μαΐου έως και την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018, οι φίλοι του αθλητισμού και των ομαδικών αθλημάτων μπορούν να απολαύσουν αγώνες κολύμβησης, ποδοσφαίρου, τένις, πινγκ πονγκ, καθώς και αγώνες στίβου και Ταε-Κβο-Ντο. Επίσης, επιδείξεις παραδοσιακών χορών και ελεύθερης – ρυθμικής γυμναστικής.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, απευθύνοντας ανοικτή πρόσκληση να πλαισιώσουν οι πολίτες με την παρουσία τους τις «Γιορτές Αθλητισμού» υπογραμμίζει:

«Η σταθερά μεγάλη ανταπόκριση των συμπολιτών μας στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου μας, δικαιώνει την επιλογή μας, να επενδύουμε στον αθλητισμό και στην ευεξία και ομοίως θα πορευόμαστε και στο μέλλον.

Θα είμαστε όλοι εκεί, να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειές μιας ολόκληρης χρονιάς, να χειροκροτήσουμε την επιλογή τους να δώσουν παλμό ζωντάνιας και υγείας στην καθημερινότητά τους μέσα από τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου μας».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, αναφερόμενος στις «Γιορτές Αθλητισμού», που όπως χαρακτηριστικά σημειώνει «αποτελούν το επιστέγασμα άλλης μίας δημιουργικής αθλητικής χρονιάς», επισημαίνει:

«Η πόλη μας γιορτάζει τον αθλητισμό, την ευεξία και τη ζωή. Όλοι μας αθλητές, προπονητές, θεατές, συμμετέχουμε σε αυτή τη μεγάλη Γιορτή».

Share