Η ομορφιά ξεκινάει και τελειώνει στο Fancy Nails & More στο Μαρούσι!

Εμείς οι γυναίκες τρέχουμε για την ομορφιά μας συνεχώς από το ένα μέρος στο άλλο, προσπαθώντας να αναδείξουμε την καλύτερη έκδοση του εαυτού μας. Αλλού για να φτιάξουμε τα νύχια μας, αλλού για να βαφτούμε, αλλού για να αγοράσουμε καλλυντικά σώματος και προσώπου. Πόσο άνετο δεν θα ήταν όμως, αν τα κάναμε όλα σε ένα μέρος και βγαίναμε από αυτό έτοιμες και υπέροχες! Αυτό ακριβώς συμβαίνει στο Fancy Nails & More στο Μαρούσι!

Σε έναν χώρο ζεστό και πολυτελή, αισθάνεσαι σαν σταρ. Μάλλον σε αυτό βοηθάει και ο εντυπωσιακός καθρέφτης που θυμίζει καμαρίνια διασήμων και σε μεταφέρει σε έναν άλλο κόσμο, όσο η χαμογελαστή Νάνση σε βάφει και σου φτιάχνει τη διάθεση. Εκτός από μακιγιάζ, προσφέρεται και η υπηρεσία για botox βλεφαρίδων, ώστε να δοθεί η καμπυλότητα που κάνει το βλέμμα σαγηνευτικό και φανερώνει ότι η φυσική ομορφιά χωρίς βαρύ βάψιμο και extension βλεφαρίδων είναι το σημαντικότερο προτέρημα ενός προσώπου. Στη φυσική ομορφιά συμβάλλει και ο καθαρισμός φρυδιών, ο οποίος γίνεται με τέτοιον τρόπο, ώστε να τονίσει το σχήμα τους, το οποίο στη συνέχεια είναι αυτό που δίνει βάθος και ένταση στα μάτια.

Φυσικά, το μεγάλο ατού στο μαγαζί είναι η περιποίηση των άκρων με τιμές για μανικιούρ που ξεκινούν από 6€! Με προϊόντα από επώνυμα brands, όπως Orly και Blue Sky, τα νύχια των ποδιών και των χεριών γίνονται ένα μικρό έργο τέχνης σε υπέροχα χρώματα αλλά και με χειροποίητα σχέδια. Οι χειμερινές, μάλιστα, προσφορές που ισχύουν για όλο το Φεβρουάριο (μόνο 15€ για ημιμόνιμο μανικιούρ και 19€ για ημιμόνιμο μανικιούρ και καθαρισμό φρυδιών) μας το κάνουν ακόμα πιο εύκολο να προσφέρουμε ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό μας.

Και επειδή η ομορφιά δεν σταματά εδώ, στο Fancy Nails & More μας περιμένουν ιδιαίτερες προτάσεις σε κρέμες και peeling σώματος, αρώματα, μάσκες προσώπου και επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ που θα μας δώσουν κίνητρο να ασχοληθούμε με την περιποίησή μας και στο σπίτι, μέχρι την επόμενη φορά που θα αφεθούμε στα έμπειρα χέρια της Νάνσης…

Πληροφορίες

Fancy Nails & More

Περικλέους 11, Μαρούσι

211 1830001