Ευχαριστήρια επιστολή από το 3ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου προς τον Ε. Κατσιγιάννη

Με μια ιδιαίτερη ευχαριστήρια επιστολή αποφάσισε το 3ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου να εξυμνήσει το έργο και την προσφορά του Ε. Κατσιγιάννη, με αφορμή την αποχώρηση του από το αξίωμα του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Αμαρουσίου Γεώργιος Βλάχος, του εκφράζει σε επιστολή, θερμά συγχαρητήρια και ειλικρινείς ευχαριστίες για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της Σχολικής Επιτροπής και για την υποστήριξη που προσέφερε εκ της θέσεώς του στο 3ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου, ώστε να λειτουργεί με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Αναλυτικά η επιστολή:

Αγαπητέ  κ  Κατσιγιάννη,

 Με αφορμή την αποχώρησή σας από το αξίωμα του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρουσίου, θα ήθελα να σας αποδώσω  τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της Σχολικής Επιτροπής  επ΄ ωφελεία όλων των σχολείων του Δήμου μας.  Σε ότι αφορά, στο σχολείο μας, το 3ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου, σας εκφράζω  ειλικρινείς  ευχαριστίες  για την υποστήριξη που  εκ της θέσης σας μας προσφέρατε, όσο εξαρτάτο από εσάς, ώστε  να λειτουργούμε  με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Χάρη στη διαρκή συμπαράστασή σας και στις  ενέργειές σας  τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας –καθηγητές, γονείς, μαθητές- εργάστηκαν απρόσκοπτα σ’ ένα οικείο  και  καλά οργανωμένο περιβάλλον.

Σας εύχομαι  ολόψυχα  τη συνέχιση  της καρποφόρας προσπάθειας και στον νέο τομέα  ευθύνης  που αναλάβατε.

                                                                                                 Με ειλικρινή εκτίμηση

                                                                                                Ο Διευθυντής

                                                                                            Γεώργιος Βλάχος

Share