Στις 27 Απριλίου το ετήσιο συνέδριο Programmatic Advertising Conference στο Μαρούσι

Στις 27 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο συνέδριο Programmatic Advertising που διοργανώνει το Marketing Week στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza.

Δεδομένων των σημαντικών μεταβολών στο συγκεκριμένο αντικείμενο, τόσο διεθνώς όσο και στην ελληνική αγορά, το συνέδριο θα εστιάσει στις κύριες τάσεις και πρόσφατες εξελίξεις αλλά και σε καινοτόμες υπηρεσίες και βέλτιστες πρακτικές, τόσο από το ‘buy side’ (brands & agencies) όσο και από το ‘sell side’ (publishers & platforms).

Θα εξετάσει αναλυτικά ζητήματα κάλυψης και στόχευσης, άντλησης και ανάλυσης δεδομένων (ειδικά στη GDPR εποχή), δημιουργικών και τεχνικών δυνατοτήτων, κόστους, μέτρησης αποτελεσματικότητας αλλά και ευρύτερα θέματα ποιότητας όπως τα viewability, ad fraud και brand safety.

Οι keynote ομιλητές -ανώτατα στελέχη από κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς- θα πλαισιωθούν από ειδήμονες της ελληνικής αγοράς που θα μιλήσουν για την εγχώρια εμπειρία, τις προκλήσεις και τις δυνατότητες για Marketers, Agencies και Publishers στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο επισκεφθείτε το σύνδεσμο http://www.programmatic.gr/

 

Λίγα λόγια για το Marketing Week

Το Marketing Week κατατάσσεται στα κλαδικά επιχειρηματικά και συνδρομητικά περιοδικά, και πρόκειται για το καθιερωμένο εβδομαδιαίο επαγγελματικό περιοδικό, το οποίο αποτελεί πηγή ενημέρωσης για τους κλάδους του marketing, της διαφήμισης, των μέσων μαζικής επικοινωνίας, των υπηρεσιών marketing, των εταιρειών δημοσίων σχέσεων, της έντυπης και οπτικοακουστικής παραγωγής, της οργάνωσης εκθέσεων και συνεδρίων, καλύπτοντας θέματα της ελληνικής και διεθνούς επικαιρότητας.

Είναι το μακροβιότερο έντυπο στον τομέα του με πάνω από 25 χρόνια παράδοσης και η συνδρομητική του βάση ξεπερνά τους 5.000 χιλιάδες αναγνώστες.

Κάθε χρόνο το Marketing Week διοργανώνει περισσότερα από 10 εξειδικευμένα θεματικά συνέδρια για τη διαφήμιση και το marketing με τη συμμετοχή κορυφαίων διεθνών και Ελλήνων εισηγητών.

www.programmatic.gr

Share