Σε εξέλιξη το έργο συντήρησης του οδοστρώματος στην οδό Διονύσου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο συντήρησης του οδοστρώματος στην οδό Διονύσου στο Μαρούσι, που αφορά το τμήμα από το γεφυράκι του ρέματος Σαπφούς μέχρι την οδό Σκρά, με την τοποθέτηση νέου ασφαλτοτάπητα λόγω αποσάθρωσης του οδοστρώματος.

Το έργο εντάσσεται στην εργολαβία του 2018 «Ανακατασκευή και συντήρηση οδών στον Δήμο Αμαρουσίου». Παράλληλα, όπως ενημερώνει ο δήμος, σειρά έργων βρίσκονται σε εξέλιξη ή προωθούνται σε όλες τις Πολεοδομικές Ενότητες της πόλης, σε διάφορα επίπεδα παροχών, όπως: αντιπλημμυρικά έργα, διανοίξεις οδών, αναπαλαίωσης διατηρητέων κτηρίων, βιώσιμης κινητικότητας, σύνδεσης ακαθάρτων, κ.ά.

Τη διαδικασία των εργασιών μάλιστα επισκέφθηκε για να επιβλέψει και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Ο δήμαρχος, με την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο έργο δήλωσε:

«Συνεχίζουμε με γοργούς ρυθμούς τη συντήρηση των οδοστρωμάτων σε αρκετές οδούς, με στόχο την ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων και την αισθητική αναβάθμιση της πόλης μας.

Τα έργα υλοποιούνται με αποκλειστική χρηματοδότηση του Δήμου Αμαρουσίου από ίδιους πόρους, με την Περιφέρεια Αττικής να είναι απούσα για μια ακόμη φορά σε έργα που έχει ανάγκη το Μαρούσι.

Δυστυχώς, αν και η μελέτη του Δήμου Αμαρουσίου από 25/5/2017, που αφορά στη συντήρηση οδοστρωμάτων, ύψους 5 εκατ. ευρώ, έχει κριθεί επαρκής από την Περιφέρεια Αττικής, η προγραμματική σύμβαση για να προχωρήσουν τα έργα, μάλλον, “ξεχάστηκε” στα συρτάρια της Περιφέρειας.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς κοιτάμε μπροστά, το Μαρούσι κοιτάζει μπροστά, και με την ολοκλήρωση των έργων που έχουμε προγραμματίσει στοχεύουμε σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας».

 

 

Share