Θεατρικές παραστάσεις και εορταστικές εκδηλώσεις στην Κηφισιά

Με απολαυστικές θεατρικές παραστάσεις αλλά και μία ξεχωριστή μουσική παρουσία συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κηφισιάς πριν αποχαιρετήσουμε το 2018.

Δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις του δήμου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό:

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:30, στην παιδική μουσικοθεατρική διαδραστική παράσταση «Το Σπίτι του Άι Βασίλη», ένα παιδί ψάχνει να βρει τον πιο μαγικό άνθρωπο του κόσμου, με την βοήθεια ενός μαγικού χάρτη θα ταξιδέψει και θα γνωρίσει ξωτικά, παιδιά, ζαχαρωτά που μιλάνε και διάφορα άλλα πλάσματα για να ανακαλύψει πως το αληθινό σπίτι του Άγιου Βασίλη βρίσκεται στην καρδιά μας!

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:30, τα παιδιά θα διασκεδάσουν με την παιδική θεατρική παράσταση «Το μυστικό της αγάπης» σε σκηνοθεσία Κικής Αυγουστάτου, ένα έργο για την αγάπη, για την ειρήνη, για τη φιλία, αξίες διαχρονικές και πανανθρώπινες! Η κυρία «Βασιλόπιτα» και το σοκολατένιο «Τσουρέκι» μαλώνουν για το ποιο αγαπάει περισσότερο τα παιδιά! Το «Αστέρι» όμως των Χριστουγέννων που φωτίζει με το φως της αγάπης όλο τον κόσμο, θέλει να τους δώσει ένα μάθημα αγάπης… και τα στέλνει στον Άι Βασίλη… στην παγωμένη Λαπωνία, για να τους δώσει τη λύση!!!

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:30, η κλασική παιδική θεατρική παράσταση «Ο Καρυοθραύστης» θα ‘ζωντανέψει’ για να μας μεταδώσει το μήνυμα ό,τι όποιος πιστέψει ότι τα όνειρά του μπορούν να πραγματοποιηθούν, τότε όλα είναι πιθανά.

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018 στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Λεβίδου στις 13:00, η μουσικό-ακροβατική ομάδα Nefelopetra θα παρουσιάσει μια ξεχωριστή μουσική παράσταση φτιαγμένη από ήχους που θυμίζουν παλιούς Ιρλανδικούς μύθους. Με επιρροές από τη Lorrena Mackennit, Secret Garden και Κέλτικες μελωδίες θα ταξιδέψει και θα ξεσηκώσει, ενώ θα ακροβατήσει και σε πιο pop και rock μονοπάτια με soundtracks από ταινίες όπως το Κill Bill και η Μισσιρλού.

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς, Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018, η πόλη θα γεμίσει με κάλαντα και γιορτινή μουσική από τη Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς, ως εξής:

Νέα Ερυθραία – Ώρες: 11:00 – 12:30

Ελ. Βενιζέλου – Καποδιστρίου – Αθ. Διάκου – Αναξαγόρα – Ευαγγελιστρίας – Πλατεία Μικρασιατών

Κηφισιά – Ώρες: 13:00 – 15:00

Πλατεία πάρκινγκ «Πλάτανος» – Κασσαβέτη – Λεβίδου – Κολοκοτρώνη – Γεωργαντά – Πλατεία Κεφαλαρίου.

Στο Πάρκο «Ανδρέα Γ. Παπανδρέου» (Εθνικής Αντιστάσεως & Οδ. Ανδρούτσου, Νέα Ερυθραία), το Σάββατο 29 & Κυριακή 30, 11.00-15.00, στα γιορτινά στολισμένα Santa σπιτάκια, τα τελευταία γράμματα στον Αγ. Βασίλη γράφονται πυρετωδώς και φυσικά οι βοηθοί του είναι εδώ για να φτιάξουν τα γούρια του νέου έτους, ξωτικοκατασκευές, ενώ και το μουσικό εργαστήρι της Αγ. Βασιλίτσας είναι εδώ μαζί με τα κρουστά της για να παίξει και να δημιουργήσει με τα παιδιά. Το νέο έτος έρχεται με λίγο…μαγεία από τον Tristan Magician όπου ειδικά την προπαραμονή 30/12, στις 13.00 θα εμφανιστεί μαγικά για να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους με τα κόλπα του. Όλα αυτά υπό το άγρυπνο βλέμμα και χαμόγελο, του Αγ. Βασίλη αλλά και της Μασκότ του.

Παράλληλα, στη συμβολή των οδών Λεβίδου και Κολοκοτρώνη στην Κηφισιά, θα υπάρχουν Santa Ponnies όπου τα παιδιά θα μπορούν να ιππεύσουν μαγικούς μονόκερους, ζέμπρες και τα αγαπημένα πόνυ καθώς και Χριστουγεννιάτικο παραμυθένιο σπιτάκι στο οποίο ο Άι Βασίλης θα δημιουργεί μαζί με τα παιδιά απίθανες κατασκευές και ζωγραφιές, αλλά και διάφορες δραστηριότητες στις παρακάτω ημερομηνίες:

Θεατρικές δράσεις: 24 -26 και 29 Δεκεμβρίου

Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 14:00

Δημιουργικά εργαστήρια κατασκευών: 25 και 29 Δεκεμβρίου

Ώρες λειτουργίας : 11:00 – 14:00

Facepainting: 26 και 30 Δεκεμβρίου

Ώρες λειτουργίας : 11:00-14:00

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

Share