«Ένα δέντρο για το Μάτι»: Μουσική εκδήλωση με συγκέντρωση φυτών και δέντρων την Πέμπτη στο Μαρούσι

Συμπληρώνοντας περισσότερο από 2 μήνες από την μεγάλη καταστροφή και το χαμό 99 ψυχών και θέλοντας να δοθεί μια σταγόνα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όσους αγαπούν τον μικρό αυτό τόπο, το Μάτι, αλλά και τα γειτονικά μέρη όπως Κόκκινο Λιμανάκι, Βουτζά, Αμπελούπολη, Άγιο Ανδρέα, το Εμπορικό Κέντρο AVENUE στο Μαρούσι φιλοξενεί μια μουσική βραδιά με το ραδιοφωνικό σταθμό ΔΡΟΜΟΣ 89,8 που στηρίζει την προσπάθεια να γίνει το Μάτι πάλι πράσινο.

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 θα εκπέμπει ζωντανά από τις 18.00 μέσα στο AVENUE και στις 20.00 θα φιλοξενήσει τον αγαπημένο τραγουδιστή Ηλία Βρεττό, που μετά την πρόσφατη προσωπική του περιπέτεια, προσφέρθηκε με αγάπη και ενδιαφέρον για την ενίσχυση του σκοπού αυτού.

Θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί για την ελπίδα και την αισιοδοξία και θα φέρουμε μαζί μας ένα δεντράκι. Ένα δεντράκι που θα κάνει την αρχή στην αναγέννηση της φύσης της πολύπαθης περιοχής. Ο δημοφιλής τραγουδιστής υποστήριξε ότι «αγάπη προπάντων σημαίνει ανθρωπιά, παραμερίζοντας το “εγώ”. Εύχομαι σε αυτόν τον κόσμο, να μπορέσουμε όλοι να δικαιολογήσουμε την ύπαρξη μας ως άνθρωποι».

Τα δέντρα μπορούν να είναι χαρουπιές, ακακίες, γαζίες, λεύκες, τούγιες, κυπαρίσσια, αλλά και λεμονιές, μανταρινιές, πορτοκαλιές, κορομηλιές, φυτά που προορίζονται για φράχτες καθώς και πικροδάφνες που ευδοκιμούν στην περιοχή.

Ένα δέντρο θα φυτευτεί συμβολικά το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 12.00 στον Ν.Α.Ο.ΜΑ όπου βρήκαν καταφύγιο πολλοί κάτοικοι της περιοχής την ημέρα της πυρκαγιάς, στη μνήμη των θυμάτων. Τα υπόλοιπα που θα μαζευτούν θα δοθούν σε πυρόπληκτα νοικοκυριά για κήπους μονοκατοικιών και πολυκατοικιών, κατόπιν διαθεσιμότητας και με σειρά προτεραιότητας επιδεικνύοντας το πιστοποιητικό αυτοψίας με χαρακτηρισμό κατά σειρά ΚΟΚΚΙΝΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ, ΠΡΑΣΙΝΟ, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου από τις 12.30 έως τις 17.00 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου τις ίδιες ώρες.

Τα δέντρα μπορούν να παραδίδονται στο AVENUE έως και την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 3.00 το μεσημέρι. Μετά θα μεταφερθούν στο Μάτι.

Ακόμα, μια έκπληξη θα περιμένει τους μικρούς επισκέπτες του AVENUE, καθώς θα μπορούν να δουν από κοντά τον αγαπημένο τους Marshall, το μικρό κουταβάκι-πυροσβέστη της ομάδας των Paw Patrol.

Σας περιμένουμε όλους να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ευχές μας προς αυτούς που τραυματίστηκαν και αγωνίζονται ακόμη μέσα και έξω από τα νοσοκομεία, αλλά σαν αποχαιρετισμό στα μικρά και στα μεγάλα θύματα.

 

Πληροφορίες

Εμπορικό Κέντρο AVENUE. Λ.Κηφισίας 41-47 Μαρούσι.

Τηλ. 2106100901

www.avenuemall.gr

 

 

 

 

Share