Ποιοτική γεύση & έγκαιρη εξυπηρέτηση την Τσικνοπέμπτη; Θα τη βρούμε στο Ελληνικό Σουβλάκι!

Διασκεδαστική μέρα η Τσικνοπέμπτη σίγουρα, όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που σκέφτονται ότι η ταλαιπωρία θα είναι μεγαλύτερη από την απόλαυση. Ώρες αναμονής στις ταβέρνες και τα εστιατόρια, τσιμπημένες τιμές και πρόχειρη γεύση… Αυτό σας έρχεται στο μυαλό, όταν είναι να πάρετε την απόφαση να βγείτε για φαγητό εκείνη τη μέρα; Ευτυχώς, υπάρχουν πάντα οι φωτεινές εξαιρέσεις κι εμείς αυτή την εξαίρεση τη βρήκαμε στο Μαρούσι. Είναι το Ελληνικό Σουβλάκι, για τα προσεγμένα πιάτα του οποίου σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές.

Την Τσικνοπέμπτη λοιπόν, στο Ελληνικό Σουβλάκι δίνεται μεγάλη σημασία στην πολύ καλή οργάνωση, ώστε κανείς να μην περιμένει. Τόσο για το φαγητό στο κατάστημα όσο και για τη διανομή κατ’ οίκον ή την παραλαβή από το μαγαζί, υπάρχει σύστημα κράτησης παραγγελιών με δέσμευση παράδοσης της ώρα που επιθυμείτε. Τέρμα οι ουρές και οι ατελείωτες ώρες πείνας περιμένοντας το delivery!

Τα καλά νέα είναι, επίσης, ότι στο Ελληνικό Σουβλάκι μπορούμε να απολαύσουμε ακόμα περισσότερα πιάτα για την ξεχωριστή αυτή μέρα για όλους τους κρεατοφάγους. Εκτός από όλα τα γνωστά εδέσματα από κρέας, όπως σουβλάκια με χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι γάλακτος και προβατίνα, κεμπάπ πολίτικο και κεμπάπ γεμιστό με τυρί Φιλαδέλφεια, μπιφτέκια μοσχαρίσια και κοτόπουλου, φιλετάκια χοιρινά και λουκάνικο χοιρινό, θα σερβιριστούν και άλλα νόστιμα πιάτα. Παϊδάκια αρνίσια γάλακτος,  κοκορέτσι, κοντοσούβλι και φρυγαδέλι σε σούβλες που θα ψηθούν στα κάρβουνα και θα συνοδεύονται από τις εξαιρετικές special χειροποίητες τηγανητές πατάτες, στις οποίες εγώ προσωπικά δεν έχω καταφέρει ποτέ να αντισταθώ.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε ένα τηλέφωνο, για να κλείσετε τη θέση σας, διότι η ζήτηση είναι μεγάλη, όπως κάθε χρόνο. Όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα στο φιλικό προσωπικό που πάντα μας ζεσταίνει με τη συμπεριφορά του στο Ελληνικό Σουβλάκι.

Πληροφορίες

Το Ελληνικό Σουβλάκι

Διονύσου 19 και Ερμού, Μαρούσι

211 1837242