Έκθεση “Σκάφος-Ψάρεμα” και “Θαλάσσιος Τουρισμός” με τιμώμενη περιοχή την Αμοργό στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Maroussi από 16 έως 18 Μαρτίου

Το σύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Maroussi, φιλοξενεί για ακόμη μια χρονιά την έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2018, που θα πραγματοποιηθεί μαζί με την έκθεση ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – Sea & Tourism Expo, στις 16, 17 & 18 Μαρτίου 2018.

Η τιμώμενη περιοχή στην έκθεση Sea & Tourism Expo για φέτος είναι η πανέμορφη Αμοργός, το νησί του «Απέραντου Γαλάζιου», με τα κρυστάλλινα νερά, τα θεαματικά ηλιοβασιλέματα και τους φιλόξενους κατοίκους της. Στο stand της Αμοργού, στον τομέα του Θαλάσσιου Τουρισμού – Sea & Tourism Expo, οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και οι επαγγελματίες του τουρισμού της Αμοργού θα δώσουν δυναμικό “παρών” και θα προβάλλουν τις θαλάσσιες δραστηριότητες και το ναυτικό τουρισμό που προσφέρει το κυκλαδίτικο νησί.

Η Sea & Tourism Expo αποτελεί το κορυφαίο σημείο συνάντησης των εκπροσώπων του τουριστικού κλάδου της Θάλασσας στην Ελλάδα. Συμμετέχουν κέντρα αυτόνομης κατάδυσης, σχολές watersports, δήμοι, μαρίνες και υπηρεσίες αλιευτικού τουρισμού και ενοικίασης σκαφών. Ο στόχος της έκθεσης Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea Tourism Expo είναι να αναδείξει τη θάλασσα ως πρώτη επιλογή για διακοπές. Προβάλλουμε τις διακοπές με σκάφος, τις διακοπές για αυτόνομη κατάδυση και τον αλιευτικό τουρισμό, που παραμένει ο ανεκμετάλλευτος θησαυρός της χώρας μας.

Η Έκθεση προσφέρει σε επαγγελματίες και λάτρεις της θάλασσας το κατάλληλο περιβάλλον για επιχειρηματικές συνεργασίες, ενημέρωση και ψυχαγωγία. Αφορά όλο τον κλάδο της Θάλασσας και συγκεκριμένα το ψάρεμα, το ψαροτούφεκο, το σκάφος, την κατάδυση και το θαλάσσιο τουρισμό.

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/03/2018 | 13:30 – 21.30

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/03/2018 | 10:00 – 21.30

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/03/2018 | 10:00 – 21.30

ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:  6 €

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ:  4 €*

 

 

 

Share