Εκπαιδευτικό βιωματικό σεμινάριο για τη Ψυχική Υγεία σήμερα στο Μαρούσι

Τη Τρίτη 17 Απριλίου και από τις 17.30 έως τις 19.30, η ethelon πραγματοποιεί στα γραφεία της στο Μαρούσι ένα εκπαιδευτικό βιωματικό σεμινάριο για τη ψυχική υγεία από την ομάδα Social Impact Initiative του Ευρωπαϊκού Φοιτητικού Οργανισμού EFPSA.

To σεμινάριο “Mind the Mind” απευθύνεται σε ενήλικες και μέσα από μία βιωματική προσέγγιση στοχεύει να καταπολεμήσει το στίγμα των ψυχικών διαταραχών. Στόχος του σεμιναρίου είναι η ευαισθητοποίηση, η επίγνωση και η εκπαίδευση πάνω στις ψυχικές διαταραχές και η αλλαγή του τρόπου που αντιμετωπίζουμε τους συνανθρώπους μας που πάσχουν από κάποια ψυχική διαταραχή.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες: https://ethelon.typeform.com/to/rAmLPh.

Λίγα λόγια για την Ethelon

H ethelon είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε με σκοπό την ανάδειξη και την προώθηση της έννοιας του εθελοντισμού στην ελληνική κοινωνία αλλά και την σύνδεση οργανισμών της Κοινωνίας των Πολιτών με εθελοντές και εταιρείες.

Άξονες Δραστηριοποίησης

-Η ενίσχυση των διαύλων επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ ΜΚΟ, δράσεων και υποψήφιων εθελοντών.

-Η ενδυνάμωση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ανθρώπων των ΜΚΟ, μέσα από την υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης.

-Ο σχεδιασμός, η οργάνωση, η υλοποίηση και η αξιολόγηση εταιρικών εθελοντικών προγραμμάτων (βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων)

-Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση κοινωνικών  δράσεων και άλλων πρωτοβουλιών.

Πληροφορίες

ethelon

Απ. Παύλου 10Α, Μαρούσι

Τηλ: 210 8115398

Share