Κάλεσμα στην αύξηση μετοχικού Κεφαλαίου του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής για την οικονομική ενίσχυση της εμβληματικής και ιστορικής ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου απευθύνει προς όλους, πολίτες και επιχειρήσεις ο Δήμαρχος της πόλης, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Μέχρι τις 31 Ιουλίου του 2023 θα πρέπει να έχει συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό που αποτελεί και προϋπόθεση συμμετοχής της ομάδας στην Α1 κατηγορία, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει προς πάσα κατεύθυνση το επείγον αίτημα του ΓΣΑ, που αποτελεί και επείγον «αθλητικό» αίτημα όλης της πόλης, για την άμεση οικονομική του ενίσχυση.

Τιμή μετοχής 20€. Δήλωση εγγραφής στο maroussi.gr/gsa

Ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου δηλώνει σχετικά:

«Απευθύνομαι σε όλες και όλους, στους φιλάθλους, στους φίλους του ΓΣΑ, στους ενεργούς πολίτες, αλλά και στις επιχειρήσεις που έχουν έδρα στην πόλη μας.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την αγαπημένη μας ομάδα καθώς μέχρι τις 31 Ιουλίου του 2023 θα πρέπει να έχει συγκεντρωθεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για να επιστρέψει οριστικά ο ΓΣΑ στη Basket League.

Η ομάδα μας αγωνιστικά τα κατάφερε, μπήκε ξανά στο κλαμπ των καλύτερων ομάδων μπάσκετ στην Ελλάδα, δηλαδή εκεί όπου της αξίζει να ανήκει. Αυτό όμως δεν αρκεί, καθώς πρέπει και να πληροί τις οικονομικές προϋποθέσεις.

Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες η ομάδα μας χρειάζεται τη στήριξή μας.

Σας προσκαλώ να κάνουμε όλοι μαζί ένα δυναμικό ..σπριντ οικονομικής ενίσχυσης, για να χειροκροτούμε το θρυλικό, αγαπημένο μας Μαρούσι στα σαλόνια της Α1!

ΔΙΝΟΥΜΕ …ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΙΣΤ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Γιατί ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!».

Σημειώνεται ότι μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Αμαρουσίου, ο πρόεδρος του ΓΣΑ, Χρήστος Γεωργουσόπουλος, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για τα οικονομικά δεδομένα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής της ομάδας στην Α1. Το απαιτούμενο κεφάλαιο που υπολείπεται για τη διασφάλιση συμμετοχής του ΓΣΑ στην Basket League ανέρχεται περίπου στις 140.000 με το ύψος της συμ (μετοχής) να αγγίζει τα 20 ευρώ.

Ο πρόεδρος της ομάδας σε σχετική ανάρτησή του γράφει χαρακτηριστικά:

«Το ΠΙΣΤΕΥΩ και το ΘΕΛΩ μας είναι η νέα ΚΑΕ (ΜΑΡΟΥΣΙ 1896) να έχει συμμετοχή όλων των απλών φιλάθλων και φίλων αλλά και των Επιχειρήσεων της Πόλης μας και αναμένουμε για την εγγραφή τους στο Βιβλίο Πρόθεσης Συμμετοχής στο Μετοχικό Κεφάλαιο της Νέας Κ.Α.Ε.. το οποίο όπως έχουμε ενημερώσει βρίσκεται στη Γραμματεία του Συλλόγου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου καθώς και τους Υπηρεσιακούς Παράγοντες του Δήμου για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους στην στήριξη του Ονείρου καθόσον ήδη δρομολογούνται οι απαιτούμενες εργασίες στο Κλειστό του Αγίου Θωμά για την αναγκαία αναβάθμισή του.

ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!»

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε τη στήριξή του στον ΓΣΑ.

Share