ΕΙΟ Grand Prix 2018: Αγώνας Υπερπήδησης Εμποδίων από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο στο Μαρούσι

Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος, ο αρχαιότερος όμιλος αθλητικής ιππασίας στην Ελλάδα (έτος ιδρύσεως 1931), διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά στις εγκαταστάσεις του στον Παράδεισο Αμαρουσίου, τον αγώνα υπερπήδησης εμποδίων ΕΙΟ Grand Prix 2018.

Σε ένα μοναδικό αθλητικό 3ήμερο, οι αθλητές διαγωνίζονται για έπαθλα ύψους 12.800€ και δώρα μεγάλης αξίας, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους ιππασίας, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Το ιππικό τριήμερο θα ξεκινήσει την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 16:45 και θα συνεχίσει το Σάββατο και την Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 18:00 και από τις 11 μέχρι τις 19:00 αντίστοιχα.

Guest stars της εκδήλωσης θα είναι τα μκροσκοπικά αλογάκια του Gentle Carousel Greece, οι ειδικά εκπαιδευμένοι λιλιπούτιοι ήρωες που με την υπομονή, τη γλυκύτητα και την καλοσύνη τους επιτελούν μοναδικό κοινωνικό έργο και απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο.

Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και τα μέλη του, που συνέβαλαν για να γίνει πραγματικότητα αυτή η μεγάλη ιππική γιορτή!

Χορηγοί

COSMOTE – OLIX OIL LTD – ΘΕΑ ΑΡΤΕΜΙΣ – EKKA – OWLEYES – LUXURY SPORTS

Υποστηρικτές

CAIR – BERCO – SILK OIL – STUDIO KOLONAKI – ORIFLAME – EQUISPORT – DOCTOR’S HOSPITAL – ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΚΩΝΗΣ – JO’s HANDMADE JEWELS – INTERSPORT – KISS FM

Φιλοξενία

HRC Events

Share