Δωρεάν σεμινάριο Μελισσοκομίας τριών ημερών από τον ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ στο Μαρούσι

Ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός ΔΗΜΗΤΡΑ διοργανώνει σεμινάριο μελισσοκομίας διάρκειας τριών ημερών με δωρεάν συμμετοχή στο Μαρούσι, από τις 20 έως τις 22 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα το σεμινάριο που θα γίνεται απογευματινές ώρες, διοργανώνει η Επαγγελματική Σχολή Συγγρού (Αμαρουσίου).

Εισηγήτρια θα είναι η ερευνήτρια του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Σοφία Γούναρη, υπεύθυνη του Εργαστηρίου Μελισσοκομίας του Ινστιτούτου Μεσογειακών και Δασικών Οικοσυστημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως και τις 19 Ιουνίου από τις 9:00 έως τις 13:00 στη γραμματεία της Σχολής (Κηφισίας 182, κτήριο Κριμπά).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία στο τηλ . 2108012701, ή στο e-mail: epasmar@otenet.gr.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κύριο αντικείμενο του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ είναι η ανάπτυξη ή/και υποστήριξη δράσεων που αποσκοπούν στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα της χώρας, τη βελτίωση των παραγωγικών διαδικασιών, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, την πιστοποίηση των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων & τροφίμων, την καθιέρωση και πιστοποίηση ορθών γεωργικών πρακτικών και τους ελέγχους στην αλυσίδα παραγωγής-διακίνησης του γάλακτος και κρέατος στη χώρα.

Share