Δυο μεγάλες συναυλίες με ελεύθερη είσοδο διοργανώνει απόψε η Περιφέρεια Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής, με δική της πρωτοβουλία παρουσιάζει δυο ξεχωριστές μουσικές προτάσεις για το βράδυ της Τετάρτης 12 Σεπτέμβρη.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους Χαΐνηδες σε πλήρη σύνθεση και «εφ’ όλης της ύλης» στο Πεδίο του Άρεως, καθώς και τον αγαπημένο τραγουδοποιό Μίλτο Πασχαλίδη στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας.

Η συναυλία των Χαΐνηδων πραγματοποιείται στο Πεδίο του Άρεως στις 20.30, μπροστά από το Θέατρο «Café Άλσος» (κτίριο Οικονομίδη). Η πρωτοβουλία εγγράφεται στις συντονισμένες ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής για να αποδοθεί το Πεδίο του Άρεως στους πολίτες ως ανοικτός, δημόσιος χώρος αναψυχής και πολιτισμού.

Επιπλέον, η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Νέας Ιωνίας συνδιοργανώνουν μία μοναδική συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη, απόψε, στις 21.00, στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας (Ολυμπίας και Ομορφοκκλησιάς).

Οι θεατές αντί εισιτηρίου, προαιρετικά, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας προκειμένου να ενισχύσουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου Νέας Ιωνίας.

 

 

Share