Δωρεάν DIY σεμινάριο ασχολίας με το ξύλο στη Leroy Merlin στο Μαρούσι

Θέλεις να ασχοληθείς με το ξύλο και το DIY αλλά δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις; Η Bosch Home and Garden Greece διοργανώνει δωρεάν DIY σεμινάρια στα καταστήματα Leroy Merlin Greece και σε προσκαλεί να φτιάξεις την πρώτη σου κατασκευή!

Τον Φεβρουάριο μπορείς να πάρεις μέρος στα δωρεάν σεμινάρια της Bosch και με την βοήθεια του Ηλία Καραντωνίου, να αποκτήσεις εξοικείωση με τα εργαλεία και να φτιάξεις ένα πρωτότυπο φωτιστικό με αποθηκευτικό χώρο και βάση για το κινητό σου.

Στο σεμινάριο θα έχεις την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις το πριονάκι EasyCut, το δραπανοκατσάβιδο EasyDrill, το τριβείο EasySander και το θερμοκολλητικό στυλό Gluey. Αυτά είναι κάποια από τα βασικά εργαλεία που θα χρειαστείς για να ξεκινήσεις να φτιάχνεις DIY projects και τώρα έχεις την ευκαιρία να τα δοκιμάσεις και να λύσεις επί τόπου ότι απορίες μπορεί να έχεις.

Τι πρέπει να κάνεις; Να δεις το πρόγραμμα και να παρευρεθείς στο κατάστημα!

Το δωρεάν σεμινάριο στο Μαρούσι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο κατάστημα της LEROY MERLIN (Λεωφόρος Κηφισίας 73).

Σημειώνεται πως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας και να φορούν τα προστατευτικά γάντια και γυαλιά που θα τους δοθούν.

Share