Επέκταση δημοτικού ηλεκτροφωτισμού στο Ψαλίδι Αμαρουσίου

Έργα για την επέκταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην οδό Χαλκιδικής στο Ψαλίδι πραγματοποιήθηκαν από συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα, προχώρησαν στην εγκατάσταση επτά ιστών και των αντίστοιχων φωτιστικών σωμάτων στο διανοιχθέν τμήμα της οδού Χαλκιδικής.

Με την ευκαιρία του ηλεκτροφωτισμού της περιοχής ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης,  ανέφερε:

«Ηλεκτροφωτίζουμε όλες τις νέες οδούς που έχουν ήδη διανοιχθεί ή θα διανοιχθούν, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων, των διερχομένων πεζών και οδηγών. Η διοίκησή μας θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας και να δίνει λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, σε εξέλιξη βρίσκονται και άλλα έργα, όπως η επέκταση του ηλεκτροφωτισμού σε τμήμα της οδού Βυζαντίου στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών. Θα τοποθετηθούν τέσσερις επιπλέον κολώνες, μετά από την αποξήλωση δύο επικίνδυνων τσιμεντένιων πυλώνων.

Επίσης, σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τον Δήμο, η τοποθέτηση νέων ιστών φωτισμού με νέα φωτιστικά σώματα στην πλατεία Κασταλίας, μετά από την αποξήλωση των παλαιών μαντεμένιων ιστών που κρίθηκαν επικίνδυνοι.

Τον συντονισμό των εργασιών έχει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης.

Share