Δυο ακόμα μόνιμοι εργαζόμενοι στο Δήμο Αμαρουσίου για τη Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης

Με ακόμα δυο μόνιμους υπαλλήλους ενισχύεται το δυναμικό του δήμου Αμαρουσίου, επιλαχόντες της υπ΄ αριθ.1/249Μ/2008 προκήρυξης του ΑΣΕΠ.

Με την ορκωμοσία των δυο νέων εργαζομένων, οι νέες προσθήκες από την έναρξη της χρονιάς στο δυναμικό του Δήμου μέσα από την ίδια διαδικασία φτάνουν μέχρι στιγμής τα 16 άτομα.

Οι δύο νέες εργαζόμενες θα ενσωματωθούν στη Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης του Δήμου ως μόνιμο προσωπικό, μετά, όπως επισημαίνει ο Δήμος, τη διεκδίκηση από μέρους του δημάρχου και προέδρου της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλη, με νομοθετική ρύθμιση να διατηρηθεί η δυνατότητα να καλυφθούν θέσεις μόνιμου προσωπικού από τη λίστα των επιλαχόντων του διαγωνισμού του 2008, κατόπιν και της άρσης της απαγόρευσης πρόσληψης μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο.

Καλωσορίζοντας τα νέα μέλη της «οικογένειας» του Δήμου Αμαρουσίου, ο κ. Πατούλης έθεσε το πλαίσιο συνεργασίας τους στη βάση της αμοιβαίας ειλικρίνειας, της αγάπης για την εργασία τους και της προσφοράς στην τοπική κοινωνία και δήλωσε σχετικά:

«Ενισχύουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες του Δήμου μας με μόνιμο προσωπικό. Πέρυσι από την προκήρυξη του 2008 είχαμε υποδεχθεί 21 άτομα. Φέτος πετυχαίνοντας, έπειτα από παρεμβάσεις μας προς την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, τόσο ως διοίκηση του Δήμου όσο και ως διοίκηση της ΚΕΔΕ, να αρθεί η απαγόρευση, συνεχίζουμε τη διαδικασία τοποθέτησης των επιλαχόντων του διαγωνισμού του 2008. Έστω και τώρα, με καθυστέρηση 10 ετών, διοίκηση και εργαζόμενοι βλέπουμε φως στο τούνελ της διαδικασίας πρόσληψής τους. Μέσα στο επόμενο διάστημα ολοκληρώνουμε τις διαδικασίες και για άλλα πέντε άτομα, τα οποία και θα καλωσορίσουμε αντίστοιχα κατά την ορκωμοσία τους».

 

Share