Μεγάλος διαγωνισμός του maroussi-news: Κερδίστε 4 μαθήματα Pilates στο Life Blossom

Με μεγάλη μας χαρά σας καλωσορίζουμε στον πρώτο από μια σειρά διαγωνισμών που θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι στο maroussi-news! Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξη, τα σχόλια και τις προτάσεις σας όλους αυτούς τους μήνες, έχουμε για εσάς μια σειρά από δώρα που θα σας αρέσουν πολύ. Ξεκινάμε λοιπόν!

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε like στη σελίδα του maroussinews, προσθέστε με σχόλιο το όνομά σας κάτω από το post του διαγωνισμού στο facebook και κοινοποιήστε το στο προφίλ σας. Ένας τυχερός θα κερδίσει 4 μαθήματα Pilates Mat αξίας 40€ στον πολυχώρο αυτοβελτίωσης και άσκησης Life Blossom. Ο τυχερός νικητής θα προκύψει μετά από κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 31/05 (με ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή randomizing για τυχαίο και αδιάβλητο αποτέλεσμα) και θα ενημερωθεί με σχόλιο στο post του διαγωνισμού.

Το Life Blossom είναι ένας χώρος ευεξίας και θαλπωρής, στον οποίο προσφέρονται ολιγομελή τμήματα με προσωποποιημένες υπηρεσίες από εξειδικευμένους συνεργάτες με στόχο την προαγωγή της αυτογνωσίας σε συνδυασμό με τη σωματική άσκηση. Σε εβδομαδιαία βάση παραδίδονται ομαδικά μαθήματα Pilates Mat, Yoga, χοροθεραπείας, ελληνικών παραδοσιακών χορών και African Dance, ενώ τα Σαββατοκύριακα διοργανώνονται ποικίλες εκδηλώσεις όπως διαλογισμός και εργαστήρια προσωπικής αυτοβελτίωσης.

Το πρόγραμμα PILATES είναι ένα σύστημα άσκησης που διαμόρφωσε ο Joseph Pilates στις αρχές του αιώνα, το οποίο έχει να προσφέρει σημαντικά οφέλη στο σημερινό άνθρωπο. Αδιαμφισβήτητα, βοηθά να αποκτήσει το σώμα σταθερότητα, δύναμη και καλύτερη στάση. Η ενδυνάμωση που πετυχαίνει κανείς είναι ουσιαστικής σημασίας, διότι με την κατάλληλη ενεργοποίηση των κοιλιακών, μυών πλάτης-ράχης και γλουτών, διορθώνονται προβλήματα της σπονδυλικής στήλης και το σώμα αποφορτίζεται από την ένταση και πιθανές ενοχλήσεις σε αυχένα, μέση και ισχία. Μαζί με την απόκτηση λειτουργικής κίνησης, ο ασκούμενος πετυχαίνει και την ισορροπία σώματος και νου, μέσα από την ήρεμη και ρυθμική αναπνοή, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της μεθόδου.

Ό,τι πρέπει, για να διώξουμε το άγχος της καθημερινότητας, να αποκτήσουμε το σώμα που πάντα ονειρευόμασταν και να βρούμε την προσωπική μας γαλήνη! Καλή επιτυχία!

 

Share