Ο Κώστας Κεραμιδάς μιλάει αποκλειστικά στο maroussi-news για την αποχώρησή του από το Μαρούσι

Ο Κώστας Κεραμιδάς, ο προπονητής που συνέδεσε το όνομά του με την ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Αμαρουσίου τα τελευταία 5 χρόνια, μίλησε αποκλειστικά στο maroussi-news για την αποχώρησή του, για το μέλλον της ομάδας που υποβιβάστηκε και την ελπίδα για το μέλλον.

Ο Κώστας Κεραμιδάς είπε για την αποχώρησή του:

“Το Μαρούσι αποτελεί έναν πολύ σημαντικό σταθμό τόσο στην καριέρα μου, όσο και στη ζωή μου. Τα τελευταία 5 χρόνια ήμουν εκεί κάθε μέρα, δώσαμε πολλές μάχες και καταφέραμε σημαντικές επιτυχίες. Έχω πολύ καλές σχέσεις με την ομάδα, αποφασίσαμε ότι ο κύκλος έπρεπε να κλείσει. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του οποίου η στήριξη όλα αυτά τα χρόνια ήταν συγκινητική. Ο Γ.Σ. Αμαρουσίου υπήρχε και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από εμένα”.

Σχετικά με το επίπεδο της ομάδας και το μέλλον της ο πολύπειρος coach τόνισε:

“Το Μαρούσι έχει ένδοξη ιστορία. Έκανε τη μεγάλη του πορεία με άλλα οικονομικά δεδομένα. Τώρα οι καιροί άλλαξαν, η ομάδα στηρίζεται αποκλειστικά στις δικές τις δυνάμεις και είναι δύσκολο. Η ομάδα προσπαθεί να στηρίξει και να αναδείξει τα δικά της παιδιά. Ακόμα και αυτό έχει τις δυσκολίες του. Οι γονείς σήμερα προτιμούν να στέλνουν τα παιδιά τους σε άλλα, πιο ανταγωνιστικά σωματεία, όμως το Μαρούσι έχει μεγάλο αριθμό παιδιών στις υποδομές του και το στοίχημα είναι να καταφέρει να αναδείξει αυτά τα παιδιά στο μέλλον. Ο Γ.Σ. Αμαρουσίου έχει σπουδαία ιστορία, έχει δικό του γήπεδο και μπορεί να επανέλθει”.

Όσον αφορά για το τι κρατάει από αυτά τα 5 χρόνια με την ομάδα ο κ. Κεραμιδάς είπε:

“Έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος. Το project όμως συνεχίζεται. Η ομάδα είχε σημαντικές επιτυχίες και έδωσε μεγάλες μάχες. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με πρωταγωνιστές νεαρά παιδιά. Ακόμα και φέτος, παλέψαμε το κάθε παιχνίδι, ήταν υπέρβαση που κερδίσαμε τον Κόροιβο και παραλίγο να καταφέρουμε την παραμονή. Οι καλύτερες και πιο έντονες στιγμές για εμένα όλα αυτά τα χρόνια, ήταν η άνοδος στην Α2 από τη ‘Β Εθνική και η περσινή παραμονή”.

Ευχαριστούμε τον Κώστα Κεραμιδά για τη συνέντευξη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Η ανακοίνωση του Γ.Σ. Αμαρουσίου για την αποχώρηση Κεραμιδά:

«Ο Γ.Σ. Αμαρουσίου ευχαριστεί τον προπονητή Κώστα Κεραμιδά για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Κώστας αποχωρεί από το σύλλογο έχοντας μόνο φίλους και όλοι όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του αυτά τα χρόνια, θα θυμόμαστε το εξαίρετο ήθος του, το δέσιμό του με τον κόσμο της ομάδας, αλλά και τις δυο συνεχόμενες ανόδους από τη Γ’ Εθνική στην Α2.

Είμαστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα τον δούμε στις κερκίδες του κλειστού μας, για να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί τις νίκες της ομάδας μας, καθώς πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειάς μας.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Γ.Σ.Αμαρουσίου»

Share