Μεγάλος διαγωνισμός του maroussi-news: Κερδίστε 2 εισιτήρια για τον αγώνα μπάσκετ Μαρούσι – Ηρακλής το Σάββατο 20 Οκτωβρίου!

Το maroussi-news, σε συνεργασία με τον Γ.Σ. Αμαρουσίου, προσφέρει σε δυο τυχερούς ή τυχερές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά από το κλειστό του Αγίου Θωμά το μεγάλο αγώνα μπάσκετ Μαρούσι-Ηρακλής για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 17:00.

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση, κάντε like στο post στη σελίδα μας στο facebook, γράψτε σε σχόλιο το ονοματεπώνυμό σας και κοινοποιήστε τη δημοσίευση. Η κλήρωση θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στις 19:00 και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στα σχόλια της δημοσίευσης.

Πρόκειται για έναν αγώνα με…αίγλη από τα παλιά, καθώς οι δυο ιστορικές ομάδες θα μονομαχήσουν στην έδρα του Αμαρουσίου στοχεύοντας στο θετικό αποτέλεσμα και το θέαμα αναμένεται συναρπαστικό! Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 17:00 και το Μαρούσι θα χρειαστεί την αμέριστη υποστήριξη των φιλάθλων του για να φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα.

 

Share