Δήμος Αμαρουσίου: Επιδοτούμενα 10ήμερα θαλάσσια μπάνια για περισσότερους χαμηλοσυνταξιούχους

Περισσότεροι χαμηλοσυνταξιούχοι μέλη του ΚΑΠΗ και ωφελούμενοι του Γραφείου Κοινωνικής Στήριξης της Πρόνοιας του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) θα μπορούν από φέτος να συμμετέχουν στα επιδοτούμενα 10ήμερα θαλάσσια μπάνια στον Τύμβο του Μαραθώνα, που διοργανώνει όπως κάθε χρόνο η διοίκηση του ΚΑΠΗ Δήμου Αμαρουσίου.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, υπό την προεδρία του δημοτικού συμβούλου Πέτρου Κόνιαρη, το όριο στο ετήσιο εισόδημα για ζευγάρια αυξάνεται στα 16.000 ευρώ, από τα 14.000 ευρώ που ήταν μέχρι σήμερα.

Τα δεκαήμερα θαλάσσια μπάνια θα πραγματοποιηθούν σε τρεις περιόδους, με έναρξη της 1ης περιόδου, τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ευχόμενος «Καλό Καλοκαίρι» σε όλους, σημειώνει:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, που περισσότεροι συμπολίτες μας θα μπορέσουν να απολαύσουν με την παρέα τους στιγμές ευχαρίστησης και αναψυχής κοντά στη θάλασσα, μαζί με τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία μας.

Διαρκής μέριμνά μας είναι, μέσα από νέες πρωτοβουλίες, να συνεχίσουμε έμπρακτα να φροντίζουμε τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, στηρίζοντας ιδιαίτερα εκείνους που έχουν ανάγκη, εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Εύχομαι σε όλους “Καλό Καλοκαίρι”».

Share