DesignAthens: Το 5ο συνέδριο Οπτικής Επικοινωνίας έρχεται στο Μαρούσι

Το πέμπτο DesignAthens είναι προ των πυλών! Η πέμπτη διοργάνωση του DesignAthens που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από 27 Ιανουαρίου έως 3 Φεβαρουαρίου, σε διάφορα σημεία της πόλης, έχει ως θέμα της τη σχέση του σχεδιασμού οπτικής επικοινωνίας με τη “Μεγάλη Κλίμακα”.

Πρόκειται να φιλοξενήσει εκθέσεις, εργαστήρια, ευκαιρίες επαγγελματικών και κοινωνικών επαφών, και σαφώς το γνωστό συνεδριακό του κομμάτι με παρουσιάσεις από την ελληνική και τη διεθνή πραγματικότητα. Αποτελεί μια κατεξοχήν εξαιρετική ευκαιρία για την ελληνική δημιουργική κοινότητα να συγκεντρωθεί, να συζητήσει, να ενημερωθεί και να εμπνευστεί.

Το συνεδριακό κομμάτι του #DesignAthens5 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στο Αμφιθέατρο της OTEAcademy στο Μαρούσι.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα με τους ομιλιτές και τα θέματα εδώ: http://www.designathens.com/pirhoomicrongammarhoalphamumualpha1.html

Ακόμα στα πλαίσια του DesignAthens, θα πραγματοποιηθούν ειδικά εργαστήρια, με ενδιαφέροντα θέματα όπως « Ένας designer στην αγορά εργασίας» και  «#How_to_think_digital».

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.designathens.com/.

 

 

Share