DanaeLight: προϊόντα για ευημερία και εσωτερική γαλήνη στο Μαρούσι

Πριν λίγες ημέρες, σας παρουσιάσαμε τα προϊόντα της τάχυον ενέργειας στο κατάστημα DanaeLight, προϊόντα της ελβετικής εταιρείας Fostac, όπως ενεργειακοί κρύσταλλοι, που μας βοηθούν να μετουσιώσουμε την αρνητική ενέργεια σε θετική και να βρούμε την ευτυχία και την ισορροπία μέσα μας.

Το κατάστημα DanaeLight, όμως, δεν έχει μόνο κρεμαστά ή αντικείμενα χώρου φορτισμένα με τάχυον ενέργεια. Είναι κάτι πολύ παραπάνω, αφού σκοπός του είναι να βλέπει τον άνθρωπο και τη ζωή ως ένα όλον, στο οποίο σημαντικό ρόλο παίζει η ενέργεια που τον περιβάλλει και η απελευθέρωση των ποιοτικών δυνάμεών του. Στο μαγαζί στο εμπορικό κέντρο Αίθριο αλλά και στο e-shop θα σας τραβήξουν την προσοχή εργαλεία που επηρεάζουν την ενεργειακή υπόσταση της ύπαρξης και βοηθούν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των δυσκολιών που όλοι αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας.

Για παράδειγμα, οι πυραμίδες διαλογισμού, οι οποίες μπορούν να είναι προσωπικές ή χώρου, είναι πολύ επιβοηθητικές στο διαλογισμό, αφού ανοίγουν το τρίτο μάτι και τα ενεργειακά κέντρα του ανθρώπου κατά τη διαδικασία του διαλογισμού.

Στο όμορφο μαγαζί του DanaeLight μας άρεσαν πολύ και οι πίνακες με τα σύμβολα ιερής γεωμετρίας, καθώς και τα στιλάτα κοσμήματα που συμβολίζουν τα τσάκρα. Φυσικά κεριά από σόγια ή λάδι καρύδας με αυθεντικά αιθέρια έλαια και φυσικά καλλυντικά, όπως αρώματα, αφρόλουτρα, έλαια και σαπούνια χωρίς χημικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από εδώ, αφού η ύλη και το σώμα είναι πάντα σε διαλεκτική σχέση με την ενέργεια γύρω τους.

Τα αρωματικά χώρου αλλά και η συσκευή υπερήχου για αρωματοθεραπεία με φυσικά έλαια συμπληρώνουν τα ιδιαίτερα προϊόντα του DanaeLight.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα αρώματα που θεραπεύουν την αύρα. Σε μια διαδικασία που μπορεί να

γίνει και με τη βοήθεια ειδικών, κάθε άτομο επιλέγει με βάση το ένστικτό του το χρώμα της αύρας που θέλει να προσφέρει στον εαυτό του ανάλογα με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που στοχεύει να αποκτήσει. Φτιαγμένα από κρυστάλλους και βιολογικά βότανα, τα αρώματα αυτά είναι ο καλύτερος τρόπος να αισθανθείτε την αλλαγή στο σώμα και το μυαλό σας.

 

Πληροφορίες

DanaeLight

Αγίου Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι

Εμπορικό Κέντρο Αίθριο, Ισόγειο, Ι43

211 2106775

https://danaelight.com/

 

Share