Colour Day στο ΟΑΚΑ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Το πιο επιτυχημένο event του καλοκαιριού επιστρέφει για άλλη μια χρονιά στο ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται (Σάββατο 30 Ιουνίου και Κυριακή 1 Ιουλίου) σε ένα διήμερο όλο χρώματα και διασκέδαση!

Η συνταγή του Colour Day Festival υπέροχη και ό,τι πρέπει για ξεφάντωμα. Στην είσοδο του event κάθε συμμετέχων παραλαμβάνει το δικό του σακουλάκι με χρώμα καθώς και το δικό του νεροπίστολο, τα οποία φυσικά μπορεί να τα ξαναγεμίζει όποτε θέλει. Ο χώρος γεμίζει χρώματα σαν ένα ουράνιο τόξο και η φαντασία και το κέφι έχουν την τιμητική τους. Κάθε χρόνο πάνω από 30.000 κόσμος συγκεντρώνεται στο ΟΑΚΑ, για να περάσει καλά.

Όλα αυτά με τη συνοδεία συναυλιών πολλών καλλιτεχνών, όπως η Τάμτα, ο Σάκης Ρουβάς, η Courtney Parker και πολλοί άλλοι, που υπόσχονται να μας ξεσηκώσουν και εκτός από… χρωματοπόλεμο να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε. Lice acts από τους Vegas, Otherview, REC, Duo Violins κ.α., καθώς και διάσημοι Dj’s, όπως ο Michael Tsaousopoulos, Dino MFU και Xenia Ghali, θα μετατρέψουν το Colour Day στο απόλυτο event του καλοκαιριού.

Και μην φοβάστε! Το χρώμα φεύγει από τα ρούχα και τα μαλλιά ακόμα και με σκέτο νερό, ενώ είναι ελεγμένο και πιστοποιημένο με ISO. Ετοιμαστείτε για τρέλα και χαρά!

Πληροφορίες

ΟΑΚΑ, είσοδος μετρό Ειρήνη

30 Ιουνίου-1 Ιουλίου

https://www.colourdayfestival.gr/

213 0364415