BookingClinic: Η Ελληνική εταιρεία που βραβεύτηκε ως μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές start-up στο χώρο της υγείας

Η BookingClinic, μια νεοφυής εταιρεία ελληνική εταιρεία, βραβεύτηκε από το European Institute of Innovation & Technology ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες start-up που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας.

Η διάκριση αυτή ενισχύει τη στόχευση της ελληνικής εταιρείας BookingClinic να αποτελέσει την εύκολη κι αξιόπιστη «γέφυρα» μεταξύ ασθενή και κλινικής.

Τι προσφέρει όμως ακριβώς η BookingClinic; Πρόκειται για μια εύκολη και φιλική ηλεκτρονική πλατφόρμα, στην οποία ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει εύκολα και γρήγορα θεραπεία ή νοσηλεία σε μια κλινική ή σε κάποιο ιατρικό κέντρο.

Παρέχει αξιόπιστες και διαφανείς πληροφορίες προκειμένου ο χρήστης να αναζητήσει, να συγκρίνει και τελικά να κάνει ηλεκτρονική κράτηση για τη θεραπεία που έχει ανάγκη, στην καλύτερη τιμή και στην κλινική που προτιμά, εξοικονομώντας έτσι χρήμα και χρόνο.

Σημειώνεται πως η χρήση της πλατφόρμας είναι δωρεάν τόσο για τον χρήστη όσο και για τους γιατρούς και τις κλινικές που θέλουν να ενταχθούν στην υπηρεσία, ενώ παράλληλα παρουσιάζει την αξιολόγηση που έχουν κάνει χρήστες για τη νοσηλεία τους στην κλινική και την αλληλεπίδρασή τους με τον γιατρό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:  https://www.bookingclinic.com/el

 

Share