Δύο χρυσά βραβεία απέσπασε το Μαρούσι στα Best City Awards

Δύο χρυσά βραβεία κατάφερε να κερδίσει ο Δήμος Αμαρουσίου στα Best City Awards 2018 στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Η υψηλότερη διάκριση αφορούσε στις κατηγορίες «υλοποίηση συστήματος τηλεπικοινωνίας, πρόνοιας, τηλεπαρακολούθησης για την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων» και «ψηφιακή πλατφόρμα Αθλητισμού και Πολιτισμού».

Το πρώτο χρυσό βραβείο δόθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου για την εφαρμογή τηλεφροντίδας και τηλεπαρακολούθησης 24 ώρες το 24ωρο που παρέχεται στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας. Αναφορικά με το δεύτερο χρυσό βραβείο, οι πολίτες μέσα από τη ψηφιακή πλατφόρμα «Αθλητισμός και Πολιτισμός» έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση και να περιηγηθούν ψηφιακά όλους τους αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους της πόλης του Αμαρουσίου και να πραγματοποιήσουν συναλλαγές αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες.

Τα βραβεία του Αμαρουσίου παρέλαβαν ο γενικός γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου, Γεώργιος Διδασκάλου, και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, δημοτική σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη. Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ήταν και Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής και η συμβολή του υπήρξε καθοριστική στη διοργάνωση των βραβείων Best City Awards.

“Όλοι είμαστε νικητές. Η Αυτοδιοίκηση νικά μέσα από τέτοιες δράσεις και καλές πρακτικές μπορούν να μεταλαμπαδευτούν από τον έναν Δήμο στον άλλον. Γι΄ αυτό ακριβώς, θα έλεγα, για να μπορέσουμε να πάμε στην Ελλάδα του αύριο, στην Ελλάδα της ανάπτυξης, θα πρέπει όχι μόνο να αντιληφθούν όσοι πρέπει ότι η τοπική κοινωνία θα φέρει την τοπική ανάπτυξη, αλλά και ότι τελικά, θα πρέπει να επιβραβεύουμε την κάθε προσπάθεια και να δημιουργούμε ευγενή άμιλλα μεταξύ των πόλεων. Συγχαρητήρια σε όλη την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε όλους τους δημάρχους, σε όσους βραβεύτηκαν και του χρόνου ακόμη καλύτερα, ώστε να πάμε μπροστά την ίδια την Ελλάδα» δήλωσε ο κ. Πατούλης.