Μπάσκετ: Ο Ηρακλής θέλει να μεταδώσει σε live streaming τον αγώνα με το Μαρούσι

Την πρόθεσή της να μεταδώσει ζωντανά στο YouTube τον επερχόμενο αγώνα του Ηρακλή με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά εξέφρασε στην ΕΟΚ η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο λόγος έχει να κάνει με την αδράνεια της κρατικής τηλεόρασης, η οποία – υποτίθεται ότι – έχει συμφωνήσει με την ΕΟΚ, εδώ και αρκετές μέρες, για επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία αφορά στα τηλεοπτικά δικαιώματα της Α2 μπάσκετ.

Γι αυτό και στον Ηρακλή έχουν ήδη μπει αποφασιστικά στο χώρο των ζωντανών τηλεοπτικών διαδικτυακών μεταδόσεων. Ενώ η αρχική ιδέα αφορούσε στο να μεταδίδουν, μέσω του επίσημου καναλιού του καλαθοσφαιρικού Ημίθεου στο YouTube, τους εντός έδρας αγώνες, οι οποίοι δεν θα καλύπτονται απευθείας από την ΕΡΤ, πλέον, με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο να συνεχίζει την τακτική της αδράνειας, που εφήρμοσε και κατά την περασμένη περίοδο, αναπτύσσουν την προσπάθειά τους και όσον αφορά και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας.

Ήδη έχει κατατεθεί αίτημα από πλευράς «Γηραιού» στην ΕΟΚ για κάλυψη, μέσω live streaming και της επικείμενης αναμέτρησης με το Μαρούσι στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, με τους ιθύνοντες της ομάδας να τελούν εν αναμονή της απάντησης της Ομοσπονδίας.

Μάλιστα, από τη στιγμή κατά την οποία δεν υπάρχει πληροφόρηση για κάλυψη του αγώνα από τον επίσημο media partner του πρωταθλήματος, εκτιμάται ότι η ΕΟΚ θα ανταποκριθεί και πάλι θετικά στο «κυανόλευκο» αίτημα, καθώς τέτοιες πρωτοβουλίες προάγουν την προβολή της Α2 κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ και οι φίλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση την προσπάθεια των παικτών του Ηρακλή και του Αμαρουσίου.

 

 

Share